به خدا مثل بلبل حرف میزد چه خاکی تو سرم کنم مادرشوهرم میگه چند روزه خوب میشه راست میگه؟؟ صداشو میزارم ببینید خیلی خرابه وضعیت؟ چند روزه خوب میشه دیگه طاقت اینجور حرف زدنش ندارم همش بهش میگم درست حرف بزن بدتر میشه
من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم ولی دلم میخواست معنی زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ما دو مورد داشتیم.یکی ارثی اینجور بودن پدرشم نوجوانی شده بود بعد تو جوانی خوب شده بود.این رو بردن گفتار درمانی تا کار کنند بهتر شده فقط وقتی استرس داره معلوم میشه.
یکی از دوستان هم میگفت بردم رگگیری.میگفت بهم گفتن خرافاته و فلان ولی راضی بود.میگفت یه رگی رو به اسم رگ هول گرفته و اون هم میگفت بچه خوب شده.اونم بچه ش دیگه ضایع نیست گاها توجه کنی یه ذره میفهمی.
دکتر شکوری تعریف میگرفت بچه بوده به گوسفند غذا میداده خورده زمین گوسفنده سرشو اورده جلو کاهو رو بخوره این بچه ترسیده لکنت زبون گرفته یه مدت و شدید بود گفتار درمانی کار کرده تا خوب شده ماشاالله الان توی حرف زدن رو دستش نیست اصلا نگران نباش فقط اروم باش به بچت ارامش بده پسر داداش من کلاس اوله اول سال تحصیلی از استرس تیک گرفته بود چشاشو میچرخوند دو ماهه خوب شد
دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
استارتر من نمیتونم ویس رو باز کنم مطمینیکه عمدا و برای شوخی اینکارو نمیکنه؟
یا تومدرسه اتفاقی نیفتاده؟
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️