2777
2789
عنوان

اینا نشونه چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 54 پست
باز شما متاهلی خاهر من مجرد همه این علائم داره خیلی براش ناراحتم

آره خیلی سخته انشاالله درمان بشه خواهرتون

آدم از این حرص میخوره هیچ دکتری دردت و نمیفهمه فقط دارو میدن آخرم هیچی به هیچی

من که یکسر اینجوریم رو رابطمون هم اثر گذاشته بلاخره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ارولوژی از بیماری زنان سردرمیاره؟ من ک دکتر زنان زیاد رفتم اگه بدونم این اثر داره حتما میرمممن ...

اره ..  وای من تجربه که از لکه بینی داشتم . با نشاسته در مانش کردم که قط شد . شما چندین روز که از پریودتت گذشت دیدی لکه نمیره  نشاسته گندم حل کن بخور. لکه هات از بین میره . ولی کلا شما باید بررسی بشی . 

اره .. وای من تجربه که از لکه بینی داشتم . با نشاسته در مانش کردم که قط شد . شما چندین روز که از پر ...

اتفاقا اینم برای ماهای پیش امتحان کردم جواب نداد

یا کپسول مفنامیک اسید هم خوردم تاثیر نمیکنه

آها من پریود شدید ندارم اتفاقا مقدارش کمه اما همون لکه بینی تا ۱۲ _ ۱۳ روز طول میکشه بعضی وقتا هم کم ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه... پیش دکتر خوب برید تشخیص خیلی مهمه... اگه فوق تخصص دارید شهرتون برید پیش اون...  توی تبریز دکتر نظری واقعا خوبه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ممنونم عزیزم آره این دفه پیش یه دکتر دیگه میرم ببینم چی میشه

انشاالله خیره

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم