2777
2789
عنوان

یه مشکلی دارم

34 بازدید | 2 پست

شوهرم هروقت به باباش پول قرض داده باباش پس نداره ما خودمون دستمون تنگه شوهرم بیکاره فقط یه مدت یه کار کوتاه مدت گیرش اومد اونام تا متوجه شدن شوهرم پول گرفته سریع زنگ زدن ک انقد پول بده پس میدیم ولی پس نمیدن هیچ وقت  ولی اونا شعارشان اینه پسر باید به پدرمادرش کمک کنه پدرشوهرم وضع مالیه خوبی تدارن ولی مام نداریم مام بخدا به زور داریم زندگی می‌کنیم زخم زندگی زیاد داریم ..ولی خواهرشوهرم وضعش خوبه خودش کار میکنه شوهر نداره ولی خونه ماشین داره ولی به پدرشوهرم گفته از داداش هم کمک بگیرین ..ولی خودمون چی ‌‌بنظرتون چیکار باید کرد

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.عزیزم وقتی خودتون دستتون تنگه چرا باید به پدرش قرض بده.اونم قرضی که پس نده.واقعا شرایط زندگی الان سخت شده.نباید پدرش ازش همچین انتظاری داشته باشه

عزیزم حق داری ولی تا وقتی خودشون درک و شعور نداشته باشن هیچ فایده ای نداره. 

بازم شما میگی اونا وضع مالی شون خوب نیست، پدر شوهر من که چندین برابر ما مال و منال داره و هم زمان از سه جا درآمد داره، بازم همیشه مثل گداها دستش پیش ما درازه و مثل گرگ دهنش بازه که از ما بگیره. بین 4 تا پسر فقط از ما طلبکاره در حالی که برای اونا همه کار کرده ولی برای همسر من هیچ کار. من که حلالشون نمی کنم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید