2777
2789

خواهر عزیزم ماشین خریدی؟ بسلامتی مبارکت باشه 

خونه خریدی؟ مبارکت باشه به دل خوش توش سکونت کنی 

بچت دنیا اومده ؟‌ ایشالا خدا حفظش کنه زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه عاقبت بخیر بشه 

چرا از من انتظار داری برات کادو بیارم؟ چرا وقتی نمیام میری اینور اونور میگی فلانی نیومد پیشم مگه من وظیفمه که بیام پیشت؟ تو خونه خریدی ماشین خریدی بچت دنیا اومده من چرا کادو بدم بهت مگه من تو تولید اون بچه نقش داشتم؟ چرا نمی‌فهمی کسی وظیفه نداره برات کادو بیاره هر کی هم اومد داره لطف میکنه وظیفش نیست 

ملت درگیر زندگی خودشونن ملت داغونن ملت هزار و یک فکر و خیال دارن چرا از مردم انتظار بیجا داری ؟

خواهرشوهرم چهل سالشه سومین بچشو دنیا آورده قبل از اون هم چهارتا سقط و کورتاژ عمدی داشته ، بزرگوار با روش های جلوگیری آشنایی نداره ، روزی که از بیمارستان اومد رفتیم دیدنش ولی از اونجایی که ما درگیر بیمارستان و سنگ شکن بودیم پول نداشتیم و شوهرم گفت بعدا میریم پیشش حالا فرار نمیکنه که اولین بچش نیس که انتظار داشته باشه ، حالا خواهرشوهرم به همه رفته گفته داداشم کادو نیاورد برای بچم 😏 یکی نیست بگه مگه من گفتم بچه بیاری آخه؟ شاید یکی نداره کادو بهت بده محتاج کادوی منی؟ بعد جالب اینجاست اینکه میگه کادو کادو انتظار داره حداقل کمه کم پلاک زنجیر ببریم که اونم از این خبرا نیست پلاک زنجیرو واسه خودم میگیرم دیگه چرا به اون بدم ؟ اون یکی خواهرشوهرم پاشو گذاشته رو گلوی شوهرش گفته باید برای بچه خواهرم النگو بخری یدونه النگو خریده حالا اینم پر توقع شده 😏 شوهرم گفت سرماه یه تومن ببریم بدیم بهش دست از سر ما برداره 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ببین می‌دونی بدیش چیه اینه که تو براشون کادو می‌بری بعد خب قبول می‌کنن کادوی تو رو می‌برن می‌گیرن ازت بعد موقع جبران کردن که میشه خودشونو می‌زنن کوچه علی چپ برا من همچین چیزی پیش اومده دیگه موقع عروسی خودشون موقع تولد بچه‌شون موقعی به دنیا اومدن بچه‌شون موقع خونه خریدنشون ما باید کادوی خوب براشون ببریم اگه کادوی بد ببریم یه جوری غیر مستقیم بهمون میگن ولی موقع جبران کردن که میشه اینا همیشه دست و بالشون خالی الان تو وضعیت سختی هستند و ما همیشه باید درک بکنیم و همیشه همین روال هست

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش میخواستم بگم اشکال نداره فامیله رفت و امد هست دیگه 

رسیدم به اخرش.... چه پر توقعه!

والا ما که دیگه کسی واسه ماشین خریدن کسی کادو نمیده 

خونه هم هرکس بخره یه تبریکی میگن 

واسه بچه هم یه دسته گلی شیرینی پولم باشه زیر یه تومن میدن 

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

چی بگم خوب یه چیزایی رسم هست و برا یه عده مهم هست 

جلو شوهرش و خانواده ی شوهرش شاید طرف خجالت میکشه بی ارج میشه شاید 

برا همین میگه اینطور

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
عزیزم اگه تو زایمان وجشن عروسی شما اومدن و هدیه آوردن شماهم باید جبران کنی ولی نه در حد طلا قدر وسعت ...

عزیزم من یدونه بچه دنیا آوردم اون اومد بعد بچه دومش که دنیا اومد ما رفتیم پلاک خریدیم بعدش الان بازم سومی رو دنیا آورده انتظار داره هلک هلک پاشم برم براش طلا بخرم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

طلا تو این گروهی واقعاً غیر منطقی هست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ما اسباب کشی کردیم بعد از حدود سی سال خونه مون رو جا به جا کردیم تا دو سال کسی رفت و آمد نمی کرد میخواستم بگم،  ایها الناس ما کادو نخواستیم باورت نمیشه نزدیک ترین اقوام نمی اومدن خونه مون ولی مادرم هر کی هر چی براش پیش می اومد کادو ببرم براشون

عزیزم من یدونه بچه دنیا آوردم اون اومد بعد بچه دومش که دنیا اومد ما رفتیم پلاک خریدیم بعدش الان بازم ...

نه خب طلا که دیگه تو این دوره زیادیه

ولی شما بیخودی حرص میخوری 

خب گفته باشه

داداششو گفته دیگه!

هرکیم گفت بگو من هرکاری همسرم بگه انجام میدم

بیخیال بهش فکر نکن 

با کسایی که تاپیک