2777
2789
عنوان

خاله ام از یه دختر افغان خواستگاری کرده و اونا ردش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 67 پست
چه ربطی داره دنیا مال همه هستهر نژادی داشته باشیم همه انسان هستیم دلش نمیخوادمن خودم ایرانی هستم تگی ...

برو بابا هر کی اختیار کشور و جامعه خودش رو داره وقتی ما دلمون نمیخواد اینا تو کشورمون باشن باید کیو ببینم 

کشورای اروپایی که انقدر ادعای بشردوستی دارن چرا این افغانهای غیرقانونی که حتی شناسنامه ندارن راه نمیدن تو کشورشون ؟ 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

وای تاپیک مرتبط به افغان های خونمون کم شده بود 

مرسی استارتر :))))

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک تو سر خالت که رفته از افغانی ها زن بگیرن

اخرشم ندادن این زور داره😐

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘