2777
2789

من ۴ ماهه رژیمم 

و ۱۶ کیلو کم کردم 

به جز ماه دوم که ۶ کیلو کم کردم بقیه ماه ها دو سه کیلو کم کردم 

الان چشمام همش تار میشه و بعضی وقتا خوب نمیبینم ممکنه مال رژیم باشه ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری کالری هر چیزی که میخوری رو می‌دونی فستینگ خوبه من فقط نمیتونم قبل ۹ شام بخورم

برنامه‌ مانکن نصب کن هر چیزی خواستی بخوری توش ثبت کن 

فستینگ هم انواع مختلفی داره 

من ۲...۵ میگیرم ۵ روز در هفته رو هزار تا میخورم ۲ روز رو ۵۰۰

آفرین ب شما،میشه یکی چطور وزن کم کردی؟ سخت بود؟

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
برنامه‌ مانکن نصب کن هر چیزی خواستی بخوری توش ثبت کن فستینگ هم انواع مختلفی داره من ۲...۵ میگیرم ۵ ر ...

چه جالب ممنون عزیزم من همکارم میگه قبل نه شام میخوره تا ۱۲ ظهر چیزی نمیخوره خیلی لاغر کرد ولی یه جوری صورتش ریخته خیلی زشت شده من خودم باشگاه میرم ماهی یک کیلو کم میکنم

آفرین ب شما،میشه یکی چطور وزن کم کردی؟ سخت بود؟

کالری شماری و فستینگ 

کالری شماری من نوسانی بود هر روز یه مقدار  میخوردم که بدنم به رژیم عادت نکنه 

فستینگم هم ۲...۵ بود تو گوگل بزنی کامل توضیح داد 

قهوه هم خیلی خوبه من ماه دوم رژیمم مصرف کردم ۶ کیلو کم کردم ولی ماه های دیگه ۲ یا ۳کیلو الان دوباره قهوه رو شروع کردم 

قرص قهوه سبز هم عالیه میتونی از داروخانه بگیری 

چه جالب ممنون عزیزم من همکارم میگه قبل نه شام میخوره تا ۱۲ ظهر چیزی نمیخوره خیلی لاغر کرد ولی یه جور ...

من اونجوری قبلا گرفتم هیچی کم نکردم 

ولی کالری شماری خیلی برام خوب بود و قهوه 

رژیمت چطوریه؟

کالری شماری و فستینگ 

کالری شماری من نوسانی بود هر روز یه مقدار  میخوردم که بدنم به رژیم عادت نکنه 

فستینگم هم ۲...۵ بود تو گوگل بزنی کامل توضیح داد 

قهوه هم خیلی خوبه من ماه دوم رژیمم مصرف کردم ۶ کیلو کم کردم ولی ماه های دیگه ۲ یا ۳کیلو الان دوباره قهوه رو شروع کردم 

قرص قهوه سبز هم عالیه میتونی از داروخانه بگیری