2777
2789

وقتی هیچ رابطه رسمی و قول و قراری نیست هرکسی سهم خودش

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣❤️قربونت برم امروز هعی سوال اومده تو ذهنم

خدانکنه عزیزم♥️

عیب نداره تاپیک بزن همشو ۶ تا ببشتر نمیتونی بزنی دوباره بعد ۱۲ بزن😂

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

آره اینجوری بهتره واقعا من همش اون حساب کنه عذاب وجدان میگیرم

من خودم با همسرم دوست بودیم

چنتا دیت اول رو اصلا اجازه نداد من پرداخت کنم

ولی یه شب خودم زنگ زدم بهش و دعوتش کردم اونجاهم اصرار داشت خودش پرداخت کنه ولی من زودتر بلند شدم رفتم حساب کردم

بنظرم خیلی خوبه اینجوری طرف مقابل هم میفهمه ملاکتون تو رابطه صرفا پول و تفریح نیست و نشون میدید مستقل هستید

متاهل🧸

اوف من میترسم یارو فک کنه از این اویزونام که همش پول ازش بخوام😂🤦هر چی میخوریم از سادگیمونه

نه بابا چیز گرون سفارش نده اما بگذار اون حساب کنه مردا برای کسی که پول خرج نکنن قدرشو نمیدونن

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
اوف من میترسم یارو فک کنه از این اویزونام که همش پول ازش بخوام😂🤦هر چی میخوریم از سادگیمونه

نه گلم دیت اول رو بزار خودش حساب کنه دیت های بعدی دوس داشتی میتونی مهمونش کنی

ولی دونگی کردنش خیلی زشت زنندس اگه قرار هرکی دونگ خودشو بده تنها میرفتین دیگه

من حتی با دوستامونم میریم نوبتی حساب میکنیم

متاهل🧸