2777
2789

شرایط زندگیم داغون داغون

برام دعا کنید🥲میترسم از آینده

تو خونه پدرم سوختم سوختم از بین رفتم الان یک مرده متحرکم

پدرم یه دیو واقعیه ن میزاره درس بخونم ن برم بیرون ن کار

هیچی

خرجی هم اصلا نمیده ن لباس دارم ن کفش اصلا روم نمیشه برم جایی😭😭هرچیم دارم مادرم برام دوخته.

فحاشه بد دهنه هر روز فحش میده تهدید میکنه ۵ساله باهاش حرف نزدم

نمیزارع کسی هم بیاد خونمون بجز خانواده خودش هرکی اومد سر فحشو میکشه😭خونه خوب نداریم خرابه هستن حموم نداریم نمیتونم برم حموم ... کل روز تو تختم

حتی نمیدونه گوشی دارم😭😭با قرض مادرم برام گرفتع الان بو برده ،مثل چی ترسیدمه حالم خیلی بده

اصلا انقد بدبختی دارم نمیتونم بگم😭😭😭حتی مریض میشیم نمیزارع بریم دکتر

گلوم داره میترکه دارم خفع میشم رو صفحه گوشیم پر اشک شده😭دلم میخاد همین الان اسید بیارم بریزم رو خودم 

خودمو تیکه تیکه تیکه کنم تموم بشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خاطر مادرت این کار نکن

خداروشکر مادرت مهربونع

از مادرت خیاطی یاد بگیر هم سرگرم بشی و هم مهارتی باشه برات

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
مطمئنی تو زندان ابوغریب با گوانتالامو نیستی؟؟

ندیدی براهمین میگی ماهم تقریبا اینجوری زندگی کردیم مریض شدم عید بود مادرم گف مریضه دخترت برگشت گف به فلان جام ....برادرم وزنش از تهران اومده بودن اونا منو بردن دکتر اینقد پستی کرده پدرمون خودشم مومنه نمازخونه نمازشب میخونه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خوبه برات تخت خریدن ماهم شرایطمون تقریبا مثل تو بود تختم هیچکدوم نداشتیم رو زمین میخوابیدیم

😭😭فقط تختمو ببینی... غراضه و خرابه مال مجردی های مادرم

شما الان چیشدی 

ندیدی براهمین میگی ماهم تقریبا اینجوری زندگی کردیم مریض شدم عید بود مادرم گف مریضه دخترت برگشت گف به ...

هیچکس باور نمیکنه😭😭حتی اطرافیان بجز اونایی که اومدن خونمون دیدن مارو... اصلا نمیدونم چی میگم فقط دلم میخاد بمیرم له بشم تموم بشم برم😭😭😭😭