2777
2789
دیزی

همون آبگوشته؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوسیس بندری

لوبیا با قارچ

کباب تابه ایه مرغ

شوید پلو با تن ماهی

عدسی

کشک بادمجون

ته چین

آش رشته

سیبزمینی سرخ شده با گوشت مرغو قارچ قره قاطی 

دال عدس

کوفته

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

نه آبگوشت فقط نخود داره رب گوجه نداره ....دیزی نخود و لوبیا و رب گوجه داره

دروووغغغغغ،پس ما یه عمره دیزی میپختیم فکر میکردیم آبگوشته؟؟؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دروووغغغغغ،پس ما یه عمره دیزی میپختیم فکر میکردیم آبگوشته؟؟؟

ای واییی😂 منم داشتم به همین فکر میکردم

از نظر من دیزی و آبگوشت یکی ان فقط شکل ظرف پختشون فرق داره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

ما هم شام نداریم الان میخوام برم آشپزخونه کته درست کنم گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و پیاز ام سرخ کنم رب و ادویه بزنم کنار کته بخوریم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

مرسی عزیزم از ایده هات 🤍😻

فدات

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

دوپیازه دیگه چجور غذاییه؟؟

من اینجوری درست میکنم 

سیب زمینی میزارم اب پز شه ، یه پیاز داغ میگیرم ادویه ونمک میرنم سس گوجه میزنم سیب زمینی های پخته رو توش می کوبم یه وقتایی هم نعنا خشک میزنم سس نمیزنم،  با نون و ترشی و سبزی خوردن مزه میده

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
نه آبگوشت فقط نخود داره رب گوجه نداره ....دیزی نخود و لوبیا و رب گوجه داره

اونیکه فقط نخود داره اسمش نخودابه،  آبگوشت و دیزی یکیه 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲