برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒 (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪
نه آبگوشت فقط نخود داره رب گوجه نداره ....دیزی نخود و لوبیا و رب گوجه داره
دروووغغغغغ،پس ما یه عمره دیزی میپختیم فکر میکردیم آبگوشته؟؟؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒 (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪
سیب زمینی میزارم اب پز شه ، یه پیاز داغ میگیرم ادویه ونمک میرنم سس گوجه میزنم سیب زمینی های پخته رو توش می کوبم یه وقتایی هم نعنا خشک میزنم سس نمیزنم، با نون و ترشی و سبزی خوردن مزه میده
فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲