2777
2789

احساس حقارت دارم از این دانشگاه واقعا ولی بهترین گزینه برای من بود 

حقارت ام برای اون همه درسیه که خوندم و به خاطر اتفاق ها نشد نتیجه بده و پول آزاد رفتنم نداشتم 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

تو این دانشگاه همیشه موفق شد گه تحت تاثیر جو قرار نگیری و خودت بهترین درس‌ها رو بخونی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو این دانشگاه همیشه موفق شد گه تحت تاثیر جو قرار نگیری و خودت بهترین درس‌ها رو بخونی

دهن مردم چی 

بشون دروغ گفتم دولتی ام دارم سکته میکنم که نکنه بفهمن 

دوست ندارم بگم پیامم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

چه حقارتی 

منم پیام نور بودم 

سختتر دولتی باید جون بکنی اونجا 

مدرک هم هیچ فرقی نداره 

مهم معدله 

درنهایت شاغل شدن مهمتره که پیامنوریها چون سخت کوش بار میان اغلب تو ازمونهای استخدامی موفقند 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دهن مردم چی بشون دروغ گفتم دولتی ام دارم سکته میکنم که نکنه بفهمن دوست ندارم بگم پیامم

یه مردم پیگیر هستند بعدش دیگه نه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

سلام خواهرم 

چه اشکالی داره؟ این دید خود شماست الکی بزرگش نکن، من تو رشته خودم بهترین دانشگاه ایران خوندم هیچوقتم دید بدی به پیام نوری ها نداشتم. شما بعدا می تونی در مقطع ارشد در بهترین دانشگاه‌ها تحصیل کنی. 

یه مردم پیگیر هستند بعدش دیگه نه

مممنونم ازت من روم نمیشه دیگه نگاه کنم به کسی فکر میکنم همه فهمیدن دروغگو ام

سلام خواهرم چه اشکالی داره؟ این دید خود شماست الکی بزرگش نکن، من تو رشته خودم بهترین دانشگاه ایران خ ...

جدی 

ممنونم ازتون موفق باشید 

چه حقارتی منم پیام نور بودم سختتر دولتی باید جون بکنی اونجا مدرک هم هیچ فرقی نداره مهم معدله درنهایت ...

اجازه بده نخندم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

به نام خدا پیام نورم 

هیچ خجالتی ندارم از این که بگم پیام نورم 

چون هیچوقت کسی ساال کنکور یا موقع ثبت نام دانشگاه جای من نبود و هرکسی یه ظرفیت روانی متفاوت از بقیه داره

اینقدددددددددددددددددد

حرف پشت سرم بوده چ از بابت دانشگاه (چون همیشه درسم خوب بود مدرسه) چ از بابت زندگیم 

اما اونطوری ک در توانم هست یا دوست دارم زندگی میکنم حتی اگ اشتباه کنم، و این اعتماد بنفس بیشتری بهم میده 

نخند .حقیقت گفتم

وآسه پیام نور گفتنش نه ها 

ولی اینکه میگی توی آزمون های استخدامی موفق ترن یکم عجیبه 

استاد من یه شغلی شبیه مسئول گزینش داره ، میگه وقتی ببینم طرف از پیام نوره کلا پروندشو نگاه نمی‌کنم

البته با وجود اینهمه سهمیه قبولی ما دولتیا هم خیلی سخته حالا چه برسه به بقیه دانشگاه ها

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

به نام خدا پیام نورم هیچ خجالتی ندارم از این که بگم پیام نورم چون هیچوقت کسی ساال کنکور یا موقع ثبت ...

دقیقا موقعیت منم مثل شماس 

چقد خوب که اعتماد به نفس داری 

کاشکی یکم من داشتم 

دارم له میسم واقعا

وآسه پیام نور گفتنش نه ها ولی اینکه میگی توی آزمون های استخدامی موفق ترن یکم عجیبه استاد من یه شغلی ...

شما ازمون وکالت قبول بشی جای نگرانی نداره 

روانشناسی ازمون قبول بشی جای نگرانی نداره 

اینا تاپ رشته هان که ثابت میکنن جایگاه دانشگاه دولتی فاقد ارزشه این از این 

و در اخر باید به عرضتون برسونم هرکس تو هر کاری مهارت داشته باشه و بهترین باشه رو دست میبرنش چون چهارتا استاد اینور اونطور دیدنش 

حالا به جای  زیر بغل قلقک دادن ک خندت بگیره 

یه نیشگون از پات بگیر تا با واقعیتی ک وجود داره روبه رو بشی