2777
2789
عنوان

دیدتون نسبت به پیام نور چیه یه چیزی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست
وآسه پیام نور گفتنش نه ها ولی اینکه میگی توی آزمون های استخدامی موفق ترن یکم عجیبه استاد من یه شغلی ...

من خودم حقیقتش شرکت نکردم ولی خیلی از همکلاسیام یا رفتن معلم شدن یا شرکتهای دیگه مشغول به کار شدن چه خصوصی چه دولتی 

یه ۱۰سالی از پایان تحصیل من میگذره 

ولی خوب همه مثل استاد شما فکر نمیکنند احتمالا 

در اخر رزومه کاری هم خیلی مهمه 

اون دوستهام که میگم اغلب بعد پایان درسشون کلاسهای دیگه هم رفتن و با مشت پر رفتن و درساشونم خوب بود 

من خودم باردار شدم دنبال شغل نرفتم اول بعد بزرگ شدن بچم هم رفتم واسه یه شرکت فقط مدرک مرتبط خواستن و سابقه کار 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من خودم حقیقتش شرکت نکردم ولی خیلی از همکلاسیام یا رفتن معلم شدن یا شرکتهای دیگه مشغول به کار شدن چه ...

اتفاقا به ما هم خیلی توصیه میکنن که کلاسای بیرون رو شرکت کنیم مدرک بگیریم مهارتمونو ببریم بالا، اینطوریه که شانس استخدام شدن یکم بالا میره

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وآسه پیام نور گفتنش نه ها ولی اینکه میگی توی آزمون های استخدامی موفق ترن یکم عجیبه استاد من یه شغلی ...

دلیلشم اینه که منابعی که برا استخدامیا میاد پیامنوریا خودشون خوندن و نمره گرفتنشون الکی نیست 

استاد الکی نمیتونه نمره بده و خودت باید بدست بیاری 

و اونی که نمره بالایی کسب میکنه که تونسته مسلط بشه بر کتاب 

و تو ازمون استخدامی هم که منابع یکسان معرفی میشه 

کسی که نمراتش خوب باشه تو پیامنور خودش تونسته بدست بیاره و مثل ازاد یا برخی دولتیها کمک استاد دخیل نبوده

از این جهت میگم میفتن جلو 

وگرنه کسی که دری نخونه فرقی نداره چه مدرکی باشه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
شما ازمون وکالت قبول بشی جای نگرانی نداره روانشناسی ازمون قبول بشی جای نگرانی نداره اینا تاپ رشته ها ...

لحن حرف زدنت اصلا در شان خودت نیست دوما ما با هم دعوایی نداریم پس نیازی به پاچه دریدن نیست🌹

سوما ، منم بیشتر حرفم مبنی بر اینه که مهارت مشخصه اصلی هستش ، چه توی استخدامی، چه توی کار آزاد

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

اتفاقا به ما هم خیلی توصیه میکنن که کلاسای بیرون رو شرکت کنیم مدرک بگیریم مهارتمونو ببریم بالا، اینط ...

اره نیازه 

چون دانشگاه جیزی زیادی برا بازار کار به ادم یاد نمیده 

رشته من مهندسی نرم افزار بود 

یعنی همش ریاضیات و برنامه نویسی گفتن اما یه دونه نصب ویندوز یاد ادم ندادن 

درصورتی که بازار کار میطلبه اول فنی یاد بگیری 

دلیلشم اینه که منابعی که برا استخدامیا میاد پیامنوریا خودشون خوندن و نمره گرفتنشون الکی نیست استاد ا ...

من پیام نور نیستم ولی همون دولتی هم که میخونم استادا به شدت سختگیرن و توی نمره دادن خیلی رفتارای عجیبی نشون میدن

لحن حرف زدنت اصلا در شان خودت نیست دوما ما با هم دعوایی نداریم پس نیازی به پاچه دریدن نیست🌹سوما ، م ...

من جواب طرز حرف زدن شما رو دادم که گفتین خندم میگیره جواب بی ادبی و پاچه پاره بازی رو باید با پاچه دریدن داد.🌵

و در اخر بچه های پیام نور تعداد قبولی هاشون تو ازمون ها بیشتر از دولتی هاس چرا؟ چون خودخوانن

من پیام نور نیستم ولی همون دولتی هم که میخونم استادا به شدت سختگیرن و توی نمره دادن خیلی رفتارای عجی ...

شما یه خوبی داشتین از نعمت استاد بهره بیشتری بردین 

برا ما  واسه یه درس مهم پایه ۱۲ جلسه در ترم میزاشتن و خلاصه برامون توضیح میدادن 

تازه چند فصل نمیرسید درس بده 

همه فشارش رو دوش خودمون بود 

من جواب طرز حرف زدن شما رو دادم که گفتین خندم میگیره جواب بی ادبی و پاچه پاره بازی رو باید با پاچه د ...

عملا داری توهین میکنی درباره کاری که نشده

من مسخره نکردم 

و احتمالا پیام بعدی شما حاوی محتویات و اطلاعات زیادی درباره شخصیت خانوادگیتون خواهد بود

به هر حال موفق باشید خانم خودخوان🌹

من جواب طرز حرف زدن شما رو دادم که گفتین خندم میگیره جواب بی ادبی و پاچه پاره بازی رو باید با پاچه د ...

درهر صورت اونایی که سهمیه دارن حرف اول رو میزنن 

حالا هر مدرکی باشن 

از این نکته نمیشه غافل شد 

درهر صورت اونایی که سهمیه دارن حرف اول رو میزنن حالا هر مدرکی باشن از این نکته نمیشه غافل شد

دقیقا

طرف باید از خودش نیشگون بگیره و بیدار شه، تا بفهمه سهمیه ای ها حرف اول رو میزنن

درهر صورت اونایی که سهمیه دارن حرف اول رو میزنن حالا هر مدرکی باشن از این نکته نمیشه غافل شد

بله سهمیه دار ها ک چ حق دولتی چ غیر دولتی و پیام نور ضایع میکنن ب علاوه پارتی داشتن این مسائل

عملا داری توهین میکنی درباره کاری که نشدهمن مسخره نکردم و احتمالا پیام بعدی شما حاوی محتویات و اطلاع ...

من با هزار نفر دانشجوی دولتی سرکار داشتم ولی عملاااااا اینقدر ندیدم کوکورانه و متعصب حرف بزنن و عین بچه دبستانیا ک میگن آینههههه🤦‍♀️😂 مامانت بهت ادب یاد نداده😂 یا مثل ادم های بی فرهنگ خیابونی ک تا تو دعوا کم میارن به خانواده شخص توهین میکنند 

شما مصداق بارز این افردا هستید فقط از نوع ادبی حرف زدنش.

دقیقاطرف باید از خودش نیشگون بگیره و بیدار شه، تا بفهمه سهمیه ای ها حرف اول رو میزنن

خیلی حرف واستون سنگین تموم شد ؟ من واقعیتو به شما گفتم کاربر خانوم مهندس هم راجب دولتی یا پیام نور نگفتن 

راجب سهمیه ها گفتن ک نظرشون کاملا درست و متین بود و قبلش هم گفتند حتی پیام نور ها در مقایسه با دولتی ها گاها بهتر هم هستند 

به خودتون بیاین

خیلی حرف واستون سنگین تموم شد ؟ من واقعیتو به شما گفتم کاربر خانوم مهندس هم راجب دولتی یا پیام نور ن ...

به هر حال

خدا پشت و پناهتون