2777
2789
عنوان

یه خواهر میتونه به خواهرش خیانت کنه علامت سوال 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2627 بازدید | 104 پست
آره فکر میکنم شوهرم مزاحمش میشه

عزیزم خواهرت تو سن بدیه. بهش زنگ بزن باهاش صحبت کن. بهش بگو خواهر گلم وقتی مردی ازدواج میکنه نباید بهش پیام بدی حتی اگر شوهر خواهرت باشه. اگر اون پیام داد تو جواب نده یا بلاک کن یا به من بگو

قرار گذاشته بودن و...بقیش خدامیدونه

خیلی متاسف شدم 

خدابه دلت آرامش بده 

منم بایکی ازدامادامون خیلی راحت بودم خیلی همودوس داشتیم پیام بازیو تماسو این حرفا من بچه بودم راهنمایی فک کنم 

ولی هیچی بینمون نبود ازداداشام بیشتردوسش داشتم خواهرمم خبرداشت سنش ازمن خیلی بیشتره پسرش ماشالاالان شونزده سالشه ازخودم بلندتره عاشقشم 

دیگه بزرگترکه شدم کم کم خودمو کشیدم عقب 

هیچ چیز بدیم ازش ندیدم یه پیاما وتماسای عادی 

هنوزم ازهمه دامادامون بیشتر دوسش دارمو راحتم باهاش 

ولی یه حریمی بینمونه خودمم الان یه بچه دارم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا بگید چیکار کنم گوشی شوهرمم همیشه تمیزه کلا ساعت ده شب میاد شام میخوریم میخوابیم تو اون مدت ...

حواست و جمع کن بیبن چطور پیش میرن

خواهرت و هم ساده نبین

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اره واقعا لعنت

دیگه بعدطلاقت چیزی ندیدی ازشون؟؟ 

که بهت ثابت بشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه هیچی نیست پری روز تولد خوده خواهرم بود

شاید پریروز تولدشو تبریک گف این دوسه روز پیامای عادی میدن تو که حساسی نشونت نمیده 

ولی من بودم باخواهرم درمیون میذاشتم چون منوخواهرام این چیزارو نداریم

دیگه بعدطلاقت چیزی ندیدی ازشون؟؟ که بهت ثابت بشه

قبل طلاق خب ثابت شده بود حتی ی شب ک من خونه خواهرش بودم یجای دور تقریبا،نصف شبی رفته بود خوابیده بود خونه ما صبح همراه ابجیم زده بودن بیرون تا شبم برنگشته بودن

اره بعضیا نیتشون خوبه ولی هستن کسایی مثل اینایی ک من گفتم .

اره واقعا اسنم هس متاسفانه منم شوهرم بهم خیانت کرد ضربه خیلی بدی خوردم هنوز که هنوزه آثارش داره نابودم میکنه 

اره واقعا اسنم هس متاسفانه منم شوهرم بهم خیانت کرد ضربه خیلی بدی خوردم هنوز که هنوزه آثارش داره نابو ...

خیانت خیلی ضربه بدیه،مخصوصا اگ اشنا یا دوست و خواهر باشه ک نابودت میکنه

قبل طلاق خب ثابت شده بود حتی ی شب ک من خونه خواهرش بودم یجای دور تقریبا،نصف شبی رفته بود خوابیده بود ...

یاپیغمبر 

ایناچه کثافتایی بودن 

من بخاطر همین دیدگاها 

یه حریمی گذاشتم بین خودمو دامادامون که همشون ماهن 

درصورتیکه شوهرمن باهمه خواهرام راحته و شوخیو بگو بخند منم مشکلی ندارم چون خوهرام ازپاکی چیزی کم ندارن( ولی متاسفانه الان شوهرم باهمه قطع رابطه کرده) ولی من خودم بدم میاد ازراحتی زیاد بادامادامون فقط گفتم بایکیشون که الانم نزدیک یسال کمتر نه ندیدمش نه صداشو شنیدم 

خیانت خیلی ضربه بدیه،مخصوصا اگ اشنا یا دوست و خواهر باشه ک نابودت میکنه

من آشنا خود شوهرم بود فک کنم دلداده هم بودن لعنت به پدرو مادر هردوش بی پدرو مادرا 

آرزومه طلاق بگیرم ولی دل رفتن ندارم بایه بچه