2777
2789
عنوان

یه خواهر میتونه به خواهرش خیانت کنه علامت سوال 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 104 پست
ببین خودتو به خواهرت نزدیک کن بزار اگه چیزی هست بهت بگه نمیتونی به بهونه حاملگی بری چندروز خونه ماما ...

نه نمیتونم نمیزاره برم دیر به دیر میریم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر منکه رسما باشوهرمن بهم خیانت کرد

واقعا🙄

چجوری فهمیدی 

چه خیانتی؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

تولدی مناسبتی چیزی نیست؟ شاید برنامه سورپرایز باشه مثلا‌

نه هیچی نیست پری روز تولد خوده خواهرم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای تو چیکار کردی خیلی میترسم اگر با کسی دیگه باشه بازم یه چیزی تهش قهر میکنی میری خونه مامانت اما ا ...

من از شوهرم جداشدم،خواهرم گردن نگرف گفت مزاحمش میشده این جواب نمیداده،ولی بعدا پیام هاشونو دیدم ک حتی قرار گذاشته بودن

نه هیچی نیست پری روز تولد خوده خواهرم بود

عزیزم اینقدر سریع واکنش نشون نده صبر کن مطمئن شی

هم اینکه زیاد هم بدبین نباش اول سردربیار تا با چشای خودت چثزی ندیدی باور نکن ، چون باردار هم هستی احتمال میدم زیادی حساس هم بشی

دوس دخترش بود شیش ماه بود رل زده بودن

هییی ادم چه جیزایی که نمیبینه و نمیشنوه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اتفاقا ۱۶ سالگی دوران اوج فانتزی های کثیف و توجه طلبیه و نوجوون هر جنس مخالفی ببینه سعی می‌کنه دلبری کنه حتی اگه جای پدرش باشه.به خواهرت مشکوک باش فکر نکن بچس یا چون خواهرته اتفاقی نمیفته

من شک داشتم همیشه چک میکردم گوشی شوهرمو،پیاماشو دیدم ک با اسم دیگه ای سیو کرده بود

لعنت به هردوتاش 

خیلی سخته خیلی

اتفاقا ۱۶ سالگی دوران اوج فانتزی های کثیف و توجه طلبیه و نوجوون هر جنس مخالفی ببینه سعی می‌کنه دلبری ...

فعلا یکم باید آروم باشم چون میترسم شوهرم زنگ بزنه به خانوادم بگه این به خواهرش شک داره آبرومو ببره

1
5
10
15
20
25
30
35
40