2777
2789

میدونم زیاده ولی لطفا تا آخر بخونید 🥺

پری شب شوهرم داشت بازی میکرد با گوشیش منم کنارش نشسته بودم یهو به گوشیش پیام اومد حالا نمیدونم پیام بود یا ایموجی ندیدم فقط اسم خواهرم رو دیدم 

نیم ساعت کنارش نشسته بودم سرم رو گرم کرد به بازی کردن گفتم اگر تا فردا هم اینجا بشینم این اون پیامو جلو چشم من نمیاره بهش شک کردم گوشیمو گذاشتم پشت سرش که ازش فیلم بگیره خودمو به بهونه حالت تهوع زدم به دستشویی وقتی اومدم فیلمو دیدم به محض پا شدن من رفت پیامو دید ولی خواهرم پاک کرده بود و شوهرم یه ایموجی خنده با یه قلب زد بعدش گوشیشو زد رو بیصدا دوباره رفت رو بازی تا من اومدم 

و وقتی من فیلمو دیدم خیلی عصبانی شدم هورمونام بهم ریخت خودمو نتونستم کنترل کنم فیلمو بهش نشون دادم میدونم خیلی اشتباه بزرگی کردم و خیلی پشیمونم تا دیروز هر چی پرسیدم گفت همینجوری بوده تو فکر بد میکنی من هم جوری رفتار کردم که فکر نکنه که من به خواهرم شک دارم گفتم حتما تو منتظر پیام کسی بودی که وقتی من رفتم چک کردی فرداش یعنی دیروز صبح میرفت مغازه گفتم گوشی تو نبر بزار خونه ولی برد منم رفتم دیدم به محض بیرون رفتن آنلاین شد وقتی اومد گوشیشو چک کردم دیدم اون لبخند و قلب رو کلا صفحه چت خواهرمو پاک کرده 

گفتم چرا پاک کردی فکر کردی به خواهرم شک دارم گفت نه همینجوری گفتم حالا دوباره میخوای بحث کنی سر این منم پاکش کردم شب دوباره دیدم به خواهرم یه لبخند فرستاده 

بلاخره هر طوری شد انکار کرد و دعوا راه انداخت منم چاره ای نداشتم جز آشتی ولی دلم خیلی خونه شما چه برداشتی میکنید 😭

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

خواهرم 16سالشه 

وخیلی دختر ساده و مظلوم و منو خیلی دوست داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت چندسالشه؟

24

هشت ماه از ازدواجمون گذشته و حاملم 

از خانوادمم دورم یعنی زود زود نمیبینمشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهرم 16سالشه وخیلی دختر ساده و مظلوم و منو خیلی دوست داره

زود عکس العمل نشون دادی گوشی شوهرتو نمیشد چک کنی گوشی خواهرتو که راحت میتونستی یروز دیگ دستت بگیری وچک کنی الان دیگه حواسشون هست ولی بیخیال باش بزار ی مدت بگذره دوباره زیر نظر بگیرشون ببین چیکارمیکنن 

خیلی نمونه ها دیدم خواهر چهل سالش بود حواهر پونزدهدسالش هووش شد

حامله ای؟الهی بمیرم میفهمم خیلی سخته الان🥺

پدرم وکیله‌خیلی‌نمونه اینجوری هست😢💔

حواست باشه به خواهرتم بگو اگه باهاش راحتی بیین چی میگه به همسرت