2777
2789

من میخوره به دیوار سرم🤯💔🔥

هعی میگیره به سیگار پرم🚬

من حق کسیو نخوردم🥲

ولی از همیشه که بیمارترم🤕🤯🥲

من ته یه چاه عمیقم🕳🖤💫

پنچر وسط راه حقیقت💔✨

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت🖤💔

من چرا مامان نمیشم🥲😭🖤💔 من شماهارو میخوام دخترم پسرم کجایین پس

مغزم داره منفجر میشه انقد فکر و خیال کردم

من له شده همه شعرام

وسط بغض یه انفجاری ساز

خونم شده یه انفرادی باز

من شدم یه خل خنده دار🖤💔🖤💔🖤😭😭😭😭

یه خل خنده دار که کنترل مغز و رفتارام از دستم رفته از فکر و خیال

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حق کسیو نخوردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

امضام نگاه کن. منم منتظرم

چند وقته اقدامی؟ 

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

هعی

من با چشم بسته بیدارم

حرفام به دردام بستگی دارن

من از درای بسته بیزارم

خسته از این مردم بس که بیکارن

یعنی تتلو چی کشیده که اینارو خونده

شبا نمیتونم بخوابم

خدایااااا درای بسته رو باز کن برام متنفرم از بیبی چک منفی😭💔🖤🥲

به به سلطان تکرار نشدنیه(((((:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

اسی امضامو ببین(:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

من ندیدم ب خفنی این بشر 

ب قول خودش 

با ما لج کردن انگار ما اضافی بودیم بد کردن...