2777
2789
فکر کنم شما مغزشو میخوری برای اببنه باید خشکش کنی با پوست هم باید اسیابکنیکه خوشمزه بشه نه درست کرد ...

فکر کنم شما اون بنه درشت ها رو می گی که پوستش سفته، آره؟

اونهایی که تو منطقه ی ما هست ریزه و کلا همش رو می خوریم، پوستش نرمه و راحت خورده می شه، اصلا پوست نمی گیریم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم شما اون بنه درشت ها رو می گی که پوستش سفته، آره؟اونهایی که تو منطقه ی ما هست ریزه و کلا همش ...

اونی که میگید یچیز دیگست اره خیلی خوشمزه است ولی نمیشه با اونا اب بنه درست کرد منظور من همین سفتاس 

ما پیاز متوسط سرخ میکنیم و کمی زردچوبه بعد هم اب بنه  رو اضاف میکنیم و نمک

یکم گرم بشه.. جوش نخوره.. تیلیت میکنیم با پیاز میخوریم

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم بهم رحم کن و حال جسم و روحم خوب بشه..سالم بشم.. من غریبو تتهام
اونی که میگید یچیز دیگست اره خیلی خوشمزه است ولی نمیشه با اونا اب بنه درست کرد منظور من همین سفتاس

عه، من الان به شوهرم گفتم می خوام برات غذای جدید درست کنم، پس نمی شه😅

عکسش رو برات می فرستم ببین اگه می شه درس کنم،البته یه کم زمان می بره تا سایت عکس رو تایید کنه