2777
2789
عنوان

پسری که باهاش دوست شدم خییییلی جذابهههه📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 97 پست
پسره اشغال عوضی بی پدر چقد دلم خوش بود این گیرم افتاده

فیک هم نبود قیافش خوب نیس شبیه دختره😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجور پسرا اگرم واقعی باشن با پلنگا و عملی ها اوکی میشن با دخترای وضع مالی توپ اسی جان ساده نباشید ...

عزیزم حالا جدا از اون دختر اگ مشکلی نداشته باشه عمل نمیکنه منم مشکلی نداشتم عمل نکردم و خیلی هاهم از نچرال ها خوششون میاد ب شرطی چهرش قشنگش باشه ماام وضع مالیمون خوبه شما از کجا میدونی

خدایی هنوز از این پسرا وجود دارن که با عکس یکی دیگه میان😐

آییییییی الان پشت اون اکانت یه مارمولک نشسته 😂😂😂با چنتا دونه مو روی چونه که به اصطلاح ریش 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

سلبریتی که نه.. ولی بنظر من پسر مولتی میلیاردر براش پول دختره مهم نیس متوسط هم واسش اوکیه چون خودش پولل داره دیگ مگ اینکه پسره گشنه باشه بخواد از دختره بکنه