2777
2789
عنوان

فیلم هیجانی کسی میشناسه معرفی کنه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست
سریال رازآلود مکزیکی مدرسه شبانه روزی ببین!به خونواده ت اعتمادتو از دس میدی😂

ندیدمش 

میبینم حتما 😍

این هفته شیشتا امتحان پایان ترم دارم بزار تموم بشن نگاش کنم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آنابل رو دوست داشتی احضار ۱تا ۶ رو ببین

دیدم اینا رو 

آنابل ولی به نظرم اونجوری که همه میگفتن وای ترسیدم ترسناک بود به نظر من ترسناک نبود من ساعت سه شب با چراغهای خاموش دیدمش بعدشم گرفتم خوابیدم با خیال راحت تازه شونزده هفده سالم هم بود

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسکووید گیم ۱ و ۲ که دیدم هیچ کجا دیدم خیلیی قشنگ بود یک مکان ساکت هم دیدم هیچ راهی به بالا نیست و ن ...

آره ببین ارزش دیدن داره یه جورایی مثل فیلم هیچ کجا هستش اونم مربوط به گیر افتادن تو اقیانوسه با این تفاوت که فیلم هیچ کجا زایمان یک زن تو کانتینر گیر افتاده تو اقیانوس رو نشون میداد اما هیچ راهی به بالا نیست سقوط یک هواپیما به عمق اقیانوس رو نشون میداد چند نفر زنده میمونن و تلاش میکنن بیان بیرون از هواپیما و بیان رو سطح آب اما متوجه میشن تو آب پر از کوسه هست خیلی خیلی هیجان انگیزه من هیچ راهی به بالا نیست رو بیشتر از فیلم هیچ کجا دوست داشتم

آره ببین ارزش دیدن داره یه جورایی مثل فیلم هیچ کجا هستش اونم مربوط به گیر افتادن تو اقیانوسه با این ...

مرسی قشنگم دیدمش یه پنج دقیقه پیش تمومش کردم واقعا قشنگ بود 🤍

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)
مرسی قشنگم دیدمش یه پنج دقیقه پیش تمومش کردم واقعا قشنگ بود 🤍

آره واقعا قشنگ بود 

من هم خودم خوراکم فیلم کوسه ای هست مار آناکوندا و فیلم های هیجانی و ماجراجویانه و رمزآلود و ترسناک و طنز 

موفق باشی چ قدم دل گنده ای تو💪

مرسی عزیزم توام همینطور 😍☺️🌱