2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی چشم چرونه اعصابم خرد میشه باهاش میرم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 8011 بازدید | 107 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم بشين جدي باهاش صحبت كن بگو من سر اين مساله ميخوام جدا شم ومگه من كمبودي دارم كه تو به بقيه توجه ميكني اگه اينجوري من برم يكي از اونارو بگير بيار خونت انقدر خودت عذاب نده ببين چي جوريه اگه ادامه داد و واقعا نميتوني تحمل كني جداشو بچه داري؟؟

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

چشم چرونی درست نمیشه، خیلیم مایه ی آبروریزیه، به نظرم بدترین عادتیه که یه شوهر میتونه داشته باشه

به نظر من که حتی از دست بزن داشتنم بدتره. اینو امتحان کردی که مثل همون زنا لباس بپوشی حرصش دربیاد؟

به نظرم بشين جدي باهاش صحبت كن بگو من سر اين مساله ميخوام جدا شم ومگه من كمبودي دارم كه تو به بقيه ت ...

انقد بهش تیکه میندازم میگم مثلا اگه یه زن خوب داشتی الان اینطور میشد ..یا همش میگم من زشتم میگه نه ....میگم کاش باهم ازدواج نمی کردیم ....میگم منو طلاق بده برو یه زن خوشگل بگیر ...همه اینا رو با حرص بهش میگم ...اما اصلا انگار با دیوار حرف میزنم ...همه حرفامو نشنیده میگیره و بحث رو عوض میکنه ....

راس میگی دیگه نمیتونم اینجوری ادامه بدم باید تمومش کنم انقد خودمو زجر ندم😔

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
من انقد ساکتم اصلا یه وقتایی میگه جواب منو بده بعدش بشیمون نشم که زدمت بگم حاضرحوابی کردی

نمی‌دونم راستشومیگی یادروغ البته حس ششمم قوی هس بنظرم داری فیلممون می‌کنی ولی اگه راستشومیگی چرابااین روانی موندی؟؟؟

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
نمی‌دونم راستشومیگی یادروغ البته حس ششمم قوی هس بنظرم داری فیلممون می‌کنی ولی اگه راستشومیگی چراباای ...

عزیزم تابیک من نیست که بخوام برطرفتار بشه...نیازم ندارم دروغ بگم به کسی....تازه ازدواج کردم طلاق چییی اخه

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید
انقد بهش تیکه میندازم میگم مثلا اگه یه زن خوب داشتی الان اینطور میشد ..یا همش میگم من زشتم میگه نه . ...

اخه واقعا همه دوست دارن مثل ليلي و مجنون باشن طرفشون فقط اونو ببينه چي بگم يا بايد اصلا برات مهم نباشه خودتو بزني به اون راه 

تيپ خودت چي جوريه چادري يا مانتو؟؟تيپت به روزه؟

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙