2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی چشم چرونه اعصابم خرد میشه باهاش میرم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 7992 بازدید | 107 پست
نه من دندون عمومی ...شوهرم تخصص و جراح فک و دندان

چقدر خوب ،شما فقط مشکلت کتک زدن شوهرته .؟.

چون گفتی جای من باشی چیکار میکنی  تعجب کردم

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما سه ماهه ازدواج کردیم دوهفته بعد عروسیمون من اولین کتکو خوردم ازش

شوهر من که اون اوایل یک سگ وحشی واقعی بود کم کم خوب شد الان دیگه اخلاقش خیلی خوب شده که باز با این رفتارش جبران میکنه😏

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
شوهر من که اون اوایل یک سگ وحشی واقعی بود کم کم خوب شد الان دیگه اخلاقش خیلی خوب شده که باز با این ر ...

اصلا نمیدونی...دوسمم داره ها میفهمم کتک میزنه بشیمون شدید کادو گل فلان ...شب بعد دوباره 

فقط از دریچه قلب میشه همچیو دید
خب تو فک کن سه ماهه زنش شدم همش منو میزنه ....کبودم کلا

وای اینجوری هم واقعا سخته ...چرا میزنه بهونه میگیره یا واقعا مشکل جدی دارین

مطمئنی از قصد و غرض (امیدوارم املاشو درست نوشته باشم)نگاه میکنه؟

ینی چی ؟

اولا بهت بگم الان اکثر مردا چشم چرونن و خیلیاشونم خیانت کار 

اکثریتشون چشم چرونی رو دارن متاسفانه جامعه کثیفی شده

درکت میکنم من خودم خیانت دیدم یاد کارای شوهرم میوفتم دوس دارم پا بزارم رو همه چی بچمو بردارم برم اما شرایط ندارم 💔 ب حرف اینایی ک میان میگن شوهر من امام زمان حضرت علیه استغفرالله ب اینا توجه نکن فقط حرصت میدن آدم چشم چرون هم درمان نمیشه عادت کرده

من الان میرم بیرون بدون استثنا همهههه مردا همشون از پیر گرفته تا جوان از زشت گرفته تا جذاب همه نگاه میکنن همه بخدا مرد چشم پاک ندیدم من

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وضع مالیمون خوبه چون جفت بزشکیم....خوشتیب خوشگل خونه خوب همچی.....دوسمم داره....دست بزن داره

توهم زدی؟

تو که تازه میخواستی وارد رابطه بشی!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام