2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای توضیح بده طرز تهیه شو ناقلا خوشمزع خورکی بودی تو؟🤷🏻‍♀️😜

اول پیاز رو میریزم طلایی که شد گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم

تفت میدیم بعد قارچ و فلفل دلمه ای خورد شده میریزیم و بعد ادویه : اویشن فلفل نمک زردچوبه رب هم ۲ قاشق غذاخوری

تفت میدیم بعد نصف لیوان اب میریزم تا قشنگ بپزه وقتی اب تبخیر شد مواد لازانیا امادس

سس بشامل : کره رو ذوب میکنیم ارد میریزیم تفت میدیم بعد مقداری نمک و شیر اضافه میکنیم تا به غلظت برسه و بعد خاموش میکنیم

ورقه های لازانیا رو به مدت چند دقیقه توی اب جوش قرار میدیم یذره نرم شه

کف ظرف و چرب میکنیم ورق لازانیا مواد لازانیا سس بشامل پنیر پیتزا اینکارو تا اخر تکرار میکنیم 

هم میتونی توی ماهیتابه دولبه درست کنی روی گاز

هم توی ظرف پیرکس بزاری فر

نوش جون❤️🍓🥰

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
اول پیاز رو میریزم طلایی که شد گوشت چرخ کرده اضافه میکنیمتفت میدیم بعد قارچ و فلفل دلمه ای خورد شده ...

مرسی از توضیح تمامو کمالت 

و اینکه فر ندارم😞

تو ماهیتابه گذاشتم یه بار خراب شد🤷🏻‍♀️

مرسی از توضیح تمامو کمالت و اینکه فر ندارم😞تو ماهیتابه گذاشتم یه بار خراب شد🤷🏻‍♀️

اتفاقا من فر دارم ولی توی ماهیتابه درست میکنم چون خیلی خوشمزه تر میشه چرا خراب شد؟

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
با مرغ یا گوشت درست میشه...من تاحالا با گوشت درست میکردم امشب میخوام با مرغ درست کنماول پیاز داغ درس ...

فکر کنم خوشمزه باشه من قارچ دوس دارم😋

ممنون گلم

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بیکباره بیکار هم نیستم تازه از سرکار برگشتم البته یه جور میگم برگشتم انگار کجا بودم طبقه پایینمون یه ...

پ ولش کن شام همون املت بخور فکر کردم  خونه ای کلا

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪