2777
2789
عنوان

خانومایی ک از شوهرتون خیانت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 113 پست
خداکنه دعا کن بتونم از جام بلند شم چون خیلی بده با این حالی که من دارم این ممکنه بیشتر جذب همون ج ن ...

اینها همه تلقینه.بگو من میتونم و باید از فرصتی که دارم استفاده کنم.همین که خدا بهت سلامتی داده.بچه های سالمی داده .نیمه پر لیوان هم ببین.کل وقت و عمرت نشین واسه اون نیمه خالی لیوان عزاداری کن.حالا چه همسرت باشه چه نباشه تو باید خوب زندگی کنی.الان باز خوبه بابای بچهات بالای سرشونه.خوبه خودت هم میدونی بچهات به باباشون خیلی نیاز دارن.پس تلاشتو کن کن شاد کنار هم باشین.الان حداقل ۵۰ دصد مردها یا همون زن ها یکبار خیانت را کردن.دیگه ادم باید راه حل منطقی را پیدا کنه.با غصه چیزی درست نمیشه.❤

تلخ ترین و دردناکترین قسمت زندگی من هم همین بود دیگهدهیچ وقت آدم قبل نشدم قلبم وجودم همه ی احساسات و دل خوشم سوختو خاکستر شد😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینها همه تلقینه.بگو من میتونم و باید از فرصتی که دارم استفاده کنم.همین که خدا بهت سلامتی داده.بچه ه ...

اره واقعا درست میگی تو دوره زمونه الان کسی که بخواد خیانت نکنه خیلی کم گیر میاد متاسفانه 😔مرسی از دلداریت عزیزم 💔

تلخ ترین و دردناکترین قسمت زندگی من هم همین بود دیگهدهیچ وقت آدم قبل نشدم قلبم وجودم همه ی احساسات و ...

نمیدونی چ فکرایی میاد تو سرم و هیچ کاری از دستم برنمیاد نمیدونی اولش ک میگفتم پدر شوهرمو دربیارم اما الان میگم کاشکی دختررو پیدا کنم چند نفر غربتی ببرم کتکش بزنن دلم خونک شه یکم 🤦

نمیدونی چ فکرایی میاد تو سرم و هیچ کاری از دستم برنمیاد نمیدونی اولش ک میگفتم پدر شوهرمو دربیارم اما ...

تا ابد حق داری 

خیلی سخته 

حتی سالها هم بگذره یادآوریش مغز آدم میخوره قلب آدمو مچاله میکنه به نظرم از فور انتقام بیا بیرون واگذارشون کن به خدا هم شوهرتو هم اون دختررو 

حتی اگه این دنیا هم کارماشونو پس ندن قطعا اون دنیا تاوان میدن 

تا ابد حق داری خیلی سخته حتی سالها هم بگذره یادآوریش مغز آدم میخوره قلب آدمو مچاله میکنه به نظرم از ...

کو اون دنیا خواهر من الان اینقدر همه سنگ دل شدن هیچ‌کس ب فکر اون دنیا نیست انگار همش الکی بوده اون دنیا اما اگر خدا قراره کمکم کنه ازش میخوام دختره ی بلایی سرش بیاد ک مرغای آسمون ب حالش گریه کنن شوهرمم هر جور تاوانی رو پس بده اما تاوان مالی نباشه چون ضربش و بچه هامو خودمم میخوریم تاوان جانی پس بده الهی هم دختره هم شوهرم هر چی بدی در حق من کردن به بدترین شکل ممکن تاوان پس بدن همش با خودم میگم اینا تو این چند سال کلی باهم خوش میگذروندن و ب ریش من میخندیدن 😔💔

کو اون دنیا خواهر من الان اینقدر همه سنگ دل شدن هیچ‌کس ب فکر اون دنیا نیست انگار همش الکی بوده اون د ...

حق داری عزیزم منم همش از درد و ناراحتی این چیزا رو از خدا میخوام ولی مگه خدا به حرف منه آخه 

من چی بگم که اومده عقدش شده دلم خونه از دستشون الهی که تاوان خیانت کردنشون خیانت دیدن باشه قلبمو آتیش زدن بیشرفا😔

حق داری عزیزم منم همش از درد و ناراحتی این چیزا رو از خدا میخوام ولی مگه خدا به حرف منه آخه من چی بگ ...

الانم هنوز با شوهرت زندگی میکنی؟میدونه ک خبر داری؟از کجا میدونید عقدش کرده؟

الانم هنوز با شوهرت زندگی میکنی؟میدونه ک خبر داری؟از کجا میدونید عقدش کرده؟

جدا نشدیم ولی طلاق عاطفی گرفتیم هیچ احساسی بینمون نیس فقط خرجی میده همه ی کارا با خودمه 

از روی بیمه اش متوجه شدم همون روزم بهش گفتم که فهمیدم

چجوری اخه یعنی عقدش کرده؟میشه برام توضیح بدی من فقط ی عقد و صیغه بلدم

نمیدونم عزیزم عقده یا صیغه فقط میدونم ثبت شده تو ثبت احوال که تونسته بیمه کنه 

بادادن یه رشوه به دفتر دار میشه اسمو وارد شناسنامه نکرد

نمیدونم عزیزم عقده یا صیغه فقط میدونم ثبت شده تو ثبت احوال که تونسته بیمه کنه بادادن یه رشوه به دفتر ...

الان شما چجوری فهمیدی؟چجوری از بیمه گفتی میشه فهمید یعنی شوهرت بیمه گذار زنه هست؟بگو من چجوری بفهمم نکنه اینم رفته گرفتش تمام بدنم بی حس شد 🤦😔