بخشیدین؟فراموش کردین؟چند وقت طول کشید؟من فک کنم هرگز نتونم فراموش کنم حالم خیلی داغونه ازش متنفرم یعنی این حس تنفر خوب میشه یا نه میمونه تو زندگیم حس انتقام هم دارم ب شدت همش میگم منم باید تلافی کنم تا آروم بشم اما اینکارم نمیتونم انجام بدم چون در شان من نیست حالا بگین چیکار کنم 😭😭
خداکنه دعا کن بتونم از جام بلند شم چون خیلی بده با این حالی که من دارم این ممکنه بیشتر جذب همون ج ن ...
اینها همه تلقینه.بگو من میتونم و باید از فرصتی که دارم استفاده کنم.همین که خدا بهت سلامتی داده.بچه های سالمی داده .نیمه پر لیوان هم ببین.کل وقت و عمرت نشین واسه اون نیمه خالی لیوان عزاداری کن.حالا چه همسرت باشه چه نباشه تو باید خوب زندگی کنی.الان باز خوبه بابای بچهات بالای سرشونه.خوبه خودت هم میدونی بچهات به باباشون خیلی نیاز دارن.پس تلاشتو کن کن شاد کنار هم باشین.الان حداقل ۵۰ دصد مردها یا همون زن ها یکبار خیانت را کردن.دیگه ادم باید راه حل منطقی را پیدا کنه.با غصه چیزی درست نمیشه.❤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تلخ ترین و دردناکترین قسمت زندگی من هم همین بود دیگهدهیچ وقت آدم قبل نشدم قلبم وجودم همه ی احساسات و ...
نمیدونی چ فکرایی میاد تو سرم و هیچ کاری از دستم برنمیاد نمیدونی اولش ک میگفتم پدر شوهرمو دربیارم اما الان میگم کاشکی دختررو پیدا کنم چند نفر غربتی ببرم کتکش بزنن دلم خونک شه یکم 🤦
تا ابد حق داری خیلی سخته حتی سالها هم بگذره یادآوریش مغز آدم میخوره قلب آدمو مچاله میکنه به نظرم از ...
کو اون دنیا خواهر من الان اینقدر همه سنگ دل شدن هیچکس ب فکر اون دنیا نیست انگار همش الکی بوده اون دنیا اما اگر خدا قراره کمکم کنه ازش میخوام دختره ی بلایی سرش بیاد ک مرغای آسمون ب حالش گریه کنن شوهرمم هر جور تاوانی رو پس بده اما تاوان مالی نباشه چون ضربش و بچه هامو خودمم میخوریم تاوان جانی پس بده الهی هم دختره هم شوهرم هر چی بدی در حق من کردن به بدترین شکل ممکن تاوان پس بدن همش با خودم میگم اینا تو این چند سال کلی باهم خوش میگذروندن و ب ریش من میخندیدن 😔💔