2777
2789
عنوان

خانومایی ک از شوهرتون خیانت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 113 پست
بسپار به خدا یه چیز میگم هیچ وقت فراموش نکن خدا بخواد یه امتحان سنگینی رو برات کنه به جاش به روحت آ ...

خدا کنه منکه فقط نفرینشون کردم و ب خدا واگذارشون کردم از خدا فقط سلامتی خودمو بچه هامو میخوام جوری دستمو بگیره بلندم کنه ک شوهرم دهنش باز بمونه 🥺

ببین شب در میون دارم آرامبخش تزریق میکنم بچه هم شیر میدم دخترم همش دوماهشه ی دختر بزرگترم دارم حالم ...

منم تو بارداری فهمیدم ،ماه آخر بارداریم بود ،به جای وزن اضافه کردن تو ماه آخر ده کیلو کم کردم ،دکترم متعجب شده بود 

همش با غصه بچه شیر میدادم حالم خیلی خیلی بد بود ،تازه اون موقع با نی نی سایت هم آشنا نبودم حداقل با یکی درد دل کنم خدا رحم کرد خودمو نکشتم ،ولی میگم از وقتی همه چیز را به خدا سپردم حالم خیلی بهتر شده 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره واقعا اینقدر غصه میخورم و شیر جوش ب بچم میدم ک حد نداره تا تو خونه تنها میشم گریه امونمو می‌بره ...

بی خیال باش ولی مواظب همسرت هم باش.ولی بچهات بزرگ شدن اون موقع تصمیم بگیر.دیروز یه بچه دیدم تو پارک انگار مادرش نبود باباش بود با یه زن دیگه بابا بی خیال بچه خیلی بی پناه بود .خواستم بگم تو زا خدا مادر ها بچهاتون را تنها نزارید .اون تاپیک بود بچه هاشو از دوسالگی گذاشته بود الان ۱۹ سالشون شده بود هی تو فکرشون بود.اون بچه بدون پدر مادر نمیدونی چی کشیده.الان تازه یادش افتاده بچه داره.مادر اینقدر سنگدل.مرغ خودشو به اتیش میزد بخاطر بچش یه مستندی بود.ولی بعضی مادر ها خیلی سنگ دلند

بسپار به خدا بهترین ها رو جلوت میزاره فقط از ته دلت بخواه و مطمعن باش هیچ چیزی بدون حکمت نبست سال ها ...

خداکنه از صمیم قلبم از خدا میخوام سال ها بعد ب حال امروزم بخندم و بگم واقعا ارزششو نداشت

میگذره گلمسعی کن ب خودت برسی وقتی ب خودت برسی حالت بهتر میشه

نمیتونم نه خرید حالمو خوب میکنه نه ارایشگاه اینقدر بهش گفتم بریم برام طلا بخر رفتیم طلا فروشی وسط طلا فروشی افتادم روزمین رفتیم درمانگاه فشارم بالا تیروعیدم اوت کرده بود آب گلوم نمیرفت پایین بازم بهم ارامبخش زدن و قرص زیر زبونی من همش ۲۹سالمه آخه این باید وضعیت من باشه الهی خدا ازشون نگذره

منم ده سال پیش اعتماد کامل داشتم ،یه شب دخترم خون دماغ شد ،لباساش را که عوض کردمو خوابوندمش یه نیروی ...

افرین کاره خوبی کردی منکه حتی نمیتونم محیط خونرو برا بچه هام شاد نگه دارم دخترم تا میبینه من دارم گریه میکنم لباش و جمع میکنه ک گریه کنه داشتم بچمو شیر میدادم اصلا حواسم نبود دیدم لپش خیسه از اشکام همش با خودم میگم من اینقدر خون و دل خوردم تو این زندگی میرع برا ج ن د ه ها خرج میکنه 😔

افرین کاره خوبی کردی منکه حتی نمیتونم محیط خونرو برا بچه هام شاد نگه دارم دخترم تا میبینه من دارم گر ...

عزیزم منم خیلی گریه کردم‌حالا پشیمونم بیخودی روحیه دخترمو خراب کردم ،میدونم دست خودت نیست ولی به فکر خودت و بچه هات باش ،گور پدر خیانتکارا ،هر غلطی میخوان بکنن مطمئن باش که کارما پس میدن شک نکن ،دیر یا زود ،ممکنه مثل من ده سال طول بکشه ولی بالاخره نتیجه کاراشونو میبینن

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
چی گفت مگه

هیچی گفت اینا چند ساله باهمن و خیلی رابطه شون صمیمیه خیلی شوهرت دوسش داره و چقدر داره براش پول خرج میکنه در صورتی که برا تو میخواد خرج کنه انگار میخواد جون بده راس میگه هر وقت گفتم پول بده کلی برام بهانه آورد با اینکه پولداره بعد گفت رابطه س ک سشون خیلی زیاده و گفت دختره ی بچه هم از شوهرت سقط کرده خلاصه این حرفا بیشتر داغونم کرد هر دفعه تو صورتش نگاه کردم حرفای زنه اومد تو ذهنم حالم ازش بهم خورد 😔

هیچی گفت اینا چند ساله باهمن و خیلی رابطه شون صمیمیه خیلی شوهرت دوسش داره و چقدر داره براش پول خرج م ...

حالا زیاد هم اطمینان نکن به این حرفا .

واسه منم گفت شوهرت معتاد میشه و از این حرفا ولی الکی بود 

وویس حرفهای مثبت 18 با جاریم الان 4 ماهههی خوب میشم هی بددارم به جدایی فکر میکنمجالبه هیچ کدوم از خا ...

یا ابالفضل حرفای مثبت ۱۸با جاریت؟مگه شوهر ندارع؟چقدر باز اون ج ن دست ک با برادر شوهرش لاس میزنه 😐برو ویساشونو برا همه بزار ابروشونو ببر

نمیدونم درسته یا نه آخه اسم دختررو بهم گفت برا همین گفتم حتما داره راست میگه داغونم کرد حرفاش

همش دروغه .ولش کن.همسرت پشیمونه.بهتون میرسه.یا نه .اگه بهتون میرسه تو هم به خودت برس بزار به همتون خوش بگزره.تو زندگیت و کارهات خلاقیت داشته باش واسه روحیه همتون خوبه

منم تو بارداری فهمیدم ،ماه آخر بارداریم بود ،به جای وزن اضافه کردن تو ماه آخر ده کیلو کم کردم ،دکترم ...

الان داری با شوهرت زندگی میکنی؟چجوری فراموش کردی؟منم هر کی اومد خونم گفت تو تازه زایمان کردی چرا اینقدر آب شدی هیچ کس نمیدونه من چی کشیدم