2777
2789
عنوان

خانومایی ک از شوهرتون خیانت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 113 پست
اگه انقد اذیتی جدا شو 😥

ببین شب در میون دارم آرامبخش تزریق میکنم بچه هم شیر میدم دخترم همش دوماهشه ی دختر بزرگترم دارم حالم خیلی داغونه اما فعلا باید بخاطر بچه ها تو ی خونه بمونیم اون فک میکنه مثل سابق میبخشمش اما توبه گرگ مرگه وقتی آدم نمیشه دیگ نمیتونم ببخشمش این دفعه خیلی کارش بدتر بود فعلا شرایط جدایی نیست 😔😔اما نمی‌دونم چجوری بگم ازش متنفررررررررررم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خیلی بیشعورن منم اونسری خودم تاپیک نزده بودم تو تاپیک یکی دیگه تعریف کردم گفتم اره شوهرم خیانت ک ...

حالا من در مورد مریضی بچم سوال میکردم کلی درخواست زده بودن 

خاک عالم تو سرشون

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

من همسرم یه کاری کرده نمیدونم خیانت به حساب بیارم یا نه! ولی یادش میوفتم عصبی میشم! 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

ببین شب در میون دارم آرامبخش تزریق میکنم بچه هم شیر میدم دخترم همش دوماهشه ی دختر بزرگترم دارم حالم ...

بسپار به خدا 

یه چیز میگم هیچ وقت فراموش نکن خدا بخواد یه امتحان سنگینی رو برات کنه به جاش  به روحت آسیب مبزنه پس بسپار به خدا و سلامتی بچه هات از خدا بخواه شک نکن خدا چندجوره برات جبران می‌کنه 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

دقیقاً حال و روز ده سال پیش منو دارین .فقط گذر زمان ،من حتی تا دو سال پیش هم حالم گاهی خراب میشد از ...

ببین من هر دفعه گفتم خدایا اگر کاری میکنه رسواش کن بدجوری رسواش کرد وگرنه من نه گوشیشو چک میکردم نه تعقیبش میکردم

ببین من هر دفعه گفتم خدایا اگر کاری میکنه رسواش کن بدجوری رسواش کرد وگرنه من نه گوشیشو چک میکردم نه ...

تنها کاری که خدا کارش رسوا کردن اونه خیانته 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

وای روزی که خیانت ببینی ولی یه سر سوزن به فکر خیانت نباشی اگر هم باشی تو ذاتت نباشه مطمعن باش خدا جب ...

ببین گاهی اوغات میگم منم برم خیانت کنم تا دلم خالی سه اما نمیتونم ادمش نیستم اما اینقدر غیض دارم امیدوارم خدا خودش جواب هم دختررو هم شوهر اشغال منو بده

ببین شب در میون دارم آرامبخش تزریق میکنم بچه هم شیر میدم دخترم همش دوماهشه ی دختر بزرگترم دارم حالم ...

الهی بگردم 😢💔 

خدا به دلت و ذهنت آرامش بده ✨🤲

حق داری هر چی بگی، تصورشم وحشتناکه😔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اره خیلی بیشعورن منم اونسری خودم تاپیک نزده بودم تو تاپیک یکی دیگه تعریف کردم گفتم اره شوهرم خیانت ک ...

منم هر دفعه تاپیک میزنم مخصوصا در مورد خیانت همسر یا حال داغونم در خواست دوستی میدن اینا دیگه چ ادمایی هستن حیوانن حیوان

فراموش نمیشه اصلا تااخر رو دلت سنگینی میکنه.ن تلافی نکن ک اگه بکنی فرقی بااونا نداریسخته خیلی سخت مت ...

تازه افسردگی بعد از زایمانم دارم حالم خیلی خرابه برام دعا کن 😔