2777
2789

حالم خیلی بده وسواس فکری روز و شبم رو ازم گرفته 

از نگرانی و دل شوره بی جهت حالت تهوع گرفتم انگار دلم گرفتن بین دوتا دست دارن فشار میدن 

سر هر چیزی اعصابم بهم میریزه جیغ و داد میکنم.دخترم یه مشکل داره که همیشه نگران میشم برا چکاب بردم دکتر 

چند روز پیش نگران دخترم بودم بردم دکتر .دکتر گفت چیز خاصی نیست .ولی من بازم نگرانم کلی هم مشکل دیگه دارم تو زندگی بنظرتون بخورم قرص 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

به هیچ عنوان چون خیلی خطرناکه آسنترا اول باید ۱ چهارم خورده بشه

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به هیچ عنوان چون خیلی خطرناکه آسنترا اول باید ۱ چهارم خورده بشه

میدونم ۳ روز اول یک چهارم بعدش نصف میخورم بعدش کامل میخورم .حالم خیلی بده شبا هم خاب ندارم بخابمم کلا خواب میبینم درهم برهم که حالمو بدتر میکنه

برین پیش دکتر اعصاب خودش مینویسه براتون. این چیزا رو نباید بدون نسخه خورد

شرایط دکتر رفتن ندارم بعدشم ۹۰درصد خانواده های ایرانی با دکتر اعصاب و دارو اعصاب مخالفن میگن نخور بدتر میشی سعی کن خودت حالتو خوب کنی کجارو ببینم دلم خوش باشه خوب شم اخه

من مثل شما بودم سرخود نباید بخوری رفتم روانپزشک اسنترا داد دو ماهه زندگیم طبیعی شده از اسنپم میتونی ...

چجوری شروع کردی به خورن اول یک چهارم خوردی صبحا یا شبها ناشتا یا با معده پر؟ شکر خدا که حالت خوبه من به هر کدوم از عزیزام نگا میکنم مرگشون میاد جلو چشام

شرایط دکتر رفتن ندارم بعدشم ۹۰درصد خانواده های ایرانی با دکتر اعصاب و دارو اعصاب مخالفن میگن نخور بد ...

من یه مدت حالم خیلی بد بود رفتم یواش یواش قرصا رو شروع کردم بعدم قطع کردم الان حالم خیلی بهتره. به نظر من شما که بچه هم دارین به خاطر اون این حرفا رو ندید بگیرین. 

شرایط دکتر رفتن ندارم بعدشم ۹۰درصد خانواده های ایرانی با دکتر اعصاب و دارو اعصاب مخالفن میگن نخور بد ...

چیکار داری بذاری کسی بفهمه. بعدم شاید با مشاوره خوب بشی نیاز به قرص پیدا نکنی من خودم هم روانشناسی پاس کردم هم سالها درگیر بودم دارم بهت اینو میگم

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
نه گلم نه جونم نه عزیزم نه قلبم به قرآن خوندن پناه ببر مدیتیشن انجام بدهموسیقی آروم و بی کلام گوش بد ...

من کارم از این حرفا گذشته برم دکتر صدرصد بستری میکنه خود زنی میکنم 

من یه مدت حالم خیلی بد بود رفتم یواش یواش قرصا رو شروع کردم بعدم قطع کردم الان حالم خیلی بهتره. به ن ...

بدون نسخه میخام بخورم میشه بگین صبحا بخورم یا شبها

چیکار داری بذاری کسی بفهمه. بعدم شاید با مشاوره خوب بشی نیاز به قرص پیدا نکنی من خودم هم روانشناسی پ ...

چند ماهیه تو غربتم جایی رو نمیشناسم راستش پولشم ندارم برم