2777
2789
عزیزم من همه تخصصی ها رو بالای 18.5 شدم ولی سلامت و هویت رو پایین شدم معدل نهایی 12 ام شدم 18.18

موضوع فقط هویت و سلامتت نبوده

بقیه درسهات هم نمرات پایینی داشتی احتمالا دگرنه ۱۸ خیلی کمه

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟؟؟ دهم و یازدهم معدلت ۲۰ بود؟؟چجوری لعنتییی🥲🥲😂 رشتت چی بود

ریاضی بودم ریاضیم خیلییی سخته ها😁کلاس میرفتم بجز مدرسم توی تابستونم مدرسم باهامون کار میکرد

خدایی زیادم درس نمیخوندم ولی عمیق یاد میگرفتم 

دوزادهمم نهایی ها خراب کردن معدلمو وگرنه اونم ۲۰ میشد🤦🏼‍♀️😂

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

چرا کسی ۲۰ نمیشه؟

خیلی سختن نهاییااا

کسی که امسال رتبه دو رقمی شده زبانش رو 19/5شده

یعنی از وقتی که معدل اومده 3 نمره رو راحت سخت میگیرن 

و تو فکر کن! استاد جعفری که معلم ادبیاتِ 

میگه اگه میخوای درسی رو 17 بگیری 

نمیخواد به خودت اذیت بدی، در حدی بخون که پاس بشی، چون عملا نمره 10 و 17 خیلی تفاوت آنچنانی ندارن 

و از دور رقابت خارج میشی🫠🫠🫠

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

من کنکور رو خراب کردم و خب ترجیح دادم شانسم رو برای پزشکی امتحان کنم به جای پیراالبته الان پشیمونم م ...

بازم خوبه معدلت جای امید هست رشته تجربی معدلت خوبه انشالا سال دیگه بالا بالا هستی

توبه شکستم🫀🙂