2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم بهم میگه شنقل

532 بازدید | 33 پست

همش حرف میزنیم میگفت بابا اوسکولللل

میکشید شبیه لاتا😕 من گفتم نگو گفت شنقل خوبه

بعد یه بار دیگم دیشب اومد خونمون 

خواهرم داشت اسم منو اونو کنا هم مینوشت گفت بنویس (مثلا اسم من الهامه)الهام خر است😐

ولی من توهین نکردم بهش جلو جمع تو صفحه گوشیم تایپ کردم نشونش دادم ازش دور شدم که بدونه ناراحت شدم خندمم جمع کردم

میاد شوخی کنه بخندیم با خاک یکسانم میکنه اصلا شوخی بلد نیس

خیلیم سلطه جوعه همش باید حرف اون باشه

من چ کنم از دستش روانیم کرده

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

اولش خواستم بگم چه حساس

الان واقعا میخوای بمونی باهاش؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بنظرم جدا شو ادم سلطه جو رو نمیشه عوض کرد

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چ روی مخ😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خودت اجازه دادی بهش اینطوری باهات رفتار کنه اگه از اولین دیدار و اشنایی اصلا رو نمیدادی بهش تو کف میداشتی حتی بار اولم اجازه نمیدادب ه خودش اینطوری حرف بزنه حالا هم که الان اینط.ری کرده یه دعوای حسابییییی راه بنداز قهر بکن سر سنگین اصلا ناجور رفتار بکن یا میره یا ادم میشه

🍓🐈Daddy's girl☁️