2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم بهم میگه شنقل

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 33 پست
خودت اجازه دادی بهش اینطوری باهات رفتار کنه اگه از اولین دیدار و اشنایی اصلا رو نمیدادی بهش تو کف می ...

منم تابپ کردم براش فلانی خر است خواستم بهش نشون بدم تو جمع اصلا قشنگ نبود ولی فک نکنم با دعوا درست شه

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

منم شوهرم همینجوری بود یکبار بهش گفتم دفعه آخرت باشه منو به غیر از اسمم صدا می‌کنی یا توهین میکنید من زنتم 

رفیقت و داشت نیستم  

الان دیگه فهمیده ناراحت می‌شم واقعا نمیگه 

توامدبشین باهاش قشنگ صحبت کن 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا موندی با آدمی که ارزش و احترامتو نگه‌نمیداره

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

جسارتا یه پسر شلخته که همیشه بوی گند سیگار میده و جزو اراذله و تم پارکا وله و دوکلاس بیشتر سواد نداره و خانوادش تو خونه همدیگه رو هوی صدا میزنن و فشای ناموسی میدن اومد جلوی چشمم

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

یعنی موندن تو کار بچه دبیرستانیایی که میان اینجا میگن جدا شو پروردگارا این یه عادت و از بلد نبودنش میاد همینن قصد توهین نداره صرفا یکبار محکم بهش بگو اینطوری باهات حرف نزنه الفاظ درست بکار ببره 

جسارتا یه پسر شلخته که همیشه بوی گند سیگار میده و جزو اراذله و تم پارکا وله و دوکلاس بیشتر سواد ندار ...

اصلا اینجوری نیس بخدا خیلی مودبع فقط بلد نیس شوخی کنه

اختلاف سنیتون چقدر هست؟چون به این مورد هم خیلی ربط داره

8 سال تو همه رفتاراش خیلی پختس انتظار نداشتم حس میکنم جوگیر شده

8 سال تو همه رفتاراش خیلی پختس انتظار نداشتم حس میکنم جوگیر شده

الان 16 سالته اره؟

توی دو تا دهه مختلف هستین و چون اون 25 ساله هست تویی که 16 سالت هست رو خیلیییی بچه میبینه واسه همین به خودش اجازه میده بهت توهین کنه.

,    داره عصبیت می‌کنه بعضی ها دوست دارن اینجوری اذیت میکنن و این یعنی دوست داره دوست داره سربه سرت بزاره  اما اینکه همش میخواد حرف حرف خودش باشه باید باهاش حرف بزنی