2777
2789

اولین باره پامو همچین جاهایی میزارم استرس دارم

حدود ۶ ماه پیش شوهرم منو بچه هامو به زور از خونه م بیرون کرد 

زنگ زد به چند از اقوام من و خودش و منو مجبور کردن از خونه م برم خونه پدرم

دو تا بچه هامم همراهم بودن

خونه اجاره ای بود و بعد رفتن من سریع همه وسایل رو برده و گذاشته خونه پدرش و خودشم اونجا میره ، و خونه رو به صاحبخانه پس داده بود

این مدت که حدود ۶ ماهه کلا ۵_۶ تومن برای من و دو تا بچه هام نفقه میریخت حساب ، اونم به اصرار من

مثلا اگه تلفنی دعوامون بسه پول نمیفرسته به هر بهانه ای

حالا میخوام شکایت کنم

با این اوصاف من چجور شکایتی انجام بدم؟

هم برای نفقه به اندازه کافی

هم برای نداشتن خانه مشترک و بیرون کردن من و بچه ها؟

تروخدا من هیچی نمیدونم دقیق

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جنسیت بچه ها چیه و چن سالشونه .

شوهرت از خودش اموالی داره یا نه ؟

شوهرت دست بزن داره یا نه ؟

هدفت چیه میخوای بترسونیش یا واقعا طلاق 

مهریت چقدره ؟

چرا موقعی که بیرونت کرد زنگ نزدی پلیس ؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

آره عزیزم ،از فامیلتون به عنوان شاهد استفاده کن که از خونه انداخته شما رو بیرون به زور و نه نفقه می‌ده و نه خونه داره ،وسایل هم برده و اجرت المثل هم بخواه و البته مهریه اگه ‌‌داری ،اسرار هم کن که من زندگیم دوست دارم فقط نفقه و خونه واسه خودم و بچه هام می خوام و مهریه و اجرت المثل طلاق نمی خوام 

چرا همون موقع که بیرونت کرد اقدام نکردی ؟

چند روز قبلش تو دعوا منو خودش و بچه ها همراه دائیم از خونه زدیم بیرون و من رفتم خونه داییم قهر بودیم یکی دو روز

بعد رفتم در خونه دیدم قفله کلیدساز آوردم 

رفتم تو 

خودش نبود

بعد که فهمید من برگشتم زنک زد به پدر مادرم و چند نفر از اقوام خودش و من گفت باید بره من نمیخوامش

دیگه بقیه گفتن یکی دو هفته دور باشین درست میشه

منم دیگه بزرگترا مجبورم کردن

خودش این نقشه رو کشید وقتی دید من کلیدساز آوردم و قصد ندارم برم

چند روز قبلش تو دعوا منو خودش و بچه ها همراه دائیم از خونه زدیم بیرون و من رفتم خونه داییم قهر بودیم ...

باید همون موقع شکایت میکردی از خونت انداختت بیرون خیلی اشتباه کردی شوهرت به هدفش رسید سادگی کردی 

جنسیت بچه ها چیه و چن سالشونه .شوهرت از خودش اموالی داره یا نه ؟شوهرت دست بزن داره یا نه ؟هدفت چیه م ...

دخترم ۳ سالشه

پسرم یکسال و نیم

اموال فقط یه پراید مدل پایین

حساب بانکی شاید بین ۷۰ تومن

دست بزن هم آره یکی دو سال اخیر مخصوصا و ماه های آخر ، شبا تهدیدم میکرد که شب تو خواب میکشمت جرات داری بخواب

و حتی دست میذاشت رو دهنم تا نفس کم بیارم

این کارها رو چند بار انجام داد ، ولی کتک خیلی بیشتر

قصدم طلاق نیست ، انقدر این چند ماه سخت بهم گذشت و اون بدتر اذیتم میکرد دیگه تحمل ندارم هیچ اقدامی نکنم

برای زنگ نزد به پلیس هم برلی یکی از دوستان نوشتم یکم طولانیه میشه بخونی

آره عزیزم ،از فامیلتون به عنوان شاهد استفاده کن که از خونه انداخته شما رو بیرون به زور و نه نفقه می‌ ...

مهریه دارم

فکر کنم اقوام زن قبول نمیکنن برلی شاهد

اما از اقوام خودش همون روز بودن ۴ نفر

اجرت‌المثل نخوام؟

باید همون موقع شکایت میکردی از خونت انداختت بیرون خیلی اشتباه کردی شوهرت به هدفش رسید سادگی کردی

نه ساده نبودم

۱۰ نفر بزرگتر ریختن سرم

من خیلی حال روحیم بد بود گفتم نمیام

ولی انقدر نشستن تا منو راضی کردن بردن

چراغ خاموش بدون اینکه احدی بفهمه حتی اقوام 

تاکید میکنم هیشکی نفهمه . میری یه وکیل خوب میگیری. میری شکایت میکنی که شوهرم شش ماهه ترک زندگی زناشویی کرده ، عدم تمکین مرد میگیری ، مهریتو میزاری اجرا همون پراید و حساباش مسدود میشه ، شکایت نفقه میکنی ، فامیلاتو به عنوان شاهد میبری که شهادت بدن بله اقا نمیخواد شما رو 

اما مبادا مبادا درخواست طلاق بدی ، به هیچ عنوان درخواست طلاق نده ، چون اون موقع خیلی چیزا شامل حالت نمیشه . 

ولی شوهرت ۹۰ درصد احتمالا سرش جای دیگه گرمه . یه گوش مالی درست حسابی میخواد. اگه ترک منزلشو بتونی ثابت کنی ، سه ماه میره زندان اون موقع میبینی چجوری ادم میشه . 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊