2777
2789
عنوان

بچه ها شما برا خودتون چیزای کوچیک خوشحال کننده میخرید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 32 پست
من فقط با خوراکی خوشحال میشم 😅😅

آره دقیقا منم 

با لباس خریدن هم خوشحال میشم🥲

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

منم وقتی یه مدت تو فشار مالی باشم اینجوری میشم ، همسرم خوشش نمیاد از این کار ولی خودم انگار میرم رو حالت قحطی و ذخیره 😅 همین الآنم تو همین تردید به سر می‌برم ، چون یکم مسائل مالی فشار آورده دلم نمیاد یه چیز خاص رو ک پولشم دارم بخرم بهمم اصرار می‌کنه بخر ولی دلم اینجوری خوش نیس

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا دیگ خیلی خسیس شدید 

من همکارام خسیسن هیچی نمیخرن حتی خوردنی 

ولی من همیشه میخوام خودمو خوشحال کنم چیزای خوشمزه میخورم فست فود پیتزا و ...یا دونات و نونای خوشمزه شکلاتی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من لباس بخرم شاد ميشم اما خيلي گرون شده همچي

منم با خرید لباس  یا هدیه گرفتن لباس بسیار شاااد میشم..چندوقته میخوام لباس زمستونی خونگی بخرم که روحم شاد بشه.ولی نمیدونم‌چرا پالتو خریدم😶

پارسا پسرمامان😍

وقتی بفهمی پولت دیگه اونقدر نیست که بتونی باهاش کار خاصی کنی میفهمی باید در راستای خوشحال کردنت استفادش کنی

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

من قبلا اینجوری بودم ولی جدیدا حس ندید بدید بودن گرفتم. اگه پول داشته باشم دوست دارم فقط چیزهایی که دوست دارم بخرم خودمو آروم کنم. قبلا تو دلم نگه میداشتم پولشو پس انداز میکردم.

قبلا نه

ولی مدتی هست یادم افتاده چقدر خود عزیزم رو دوست دارم

چند وقت یه بار یه چیزی که دوست دارم ولی خیلی هم ضروری نبوده رو برای خودم میخرم

امروز اون هدیه ساندویچ همبرگر پر از پنیر بود حالا این وسط بچه هام هم یه حالی کردن

یه موقع میشه لوازم آرایش یه موقع میشه تلفن زدن به یه دوست

حتی مدتی هست سعی می کنم تو مناسبت های خاصی برای خودم کادو بخرم مثلا پارسال سال تحصیلی به شدت سختی داشتم خیییلی سخت اولین کادوی روز معلم رو خودم به خودم دادم اونم کلی فکر کردم

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

من به خاطر تنهایی و افسردگی از آخر بهمن پارسال یهویی با چند تا کانال خرید از دوبی و ترکیه آشنا شدم نزدیک ۲۰ تومن لوازم آرایش و کفش و عطر اینا سفارش دادم از هفتاد درصدش ناراضی بودم 

خواستم خودمو خوشحال کنم بدتر به خودم ضربه زدم 💔

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
بابای من آرزو میکنه مث تو پولامو سیو کنم اما همیشه در حال به چخ دادنشونم

نه سیو نمیکنم ولی  خب اگه یکمم بمونه دلم نمیاد😢😢😢

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من به خاطر تنهایی و افسردگی از آخر بهمن پارسال یهویی با چند تا کانال خرید از دوبی و ترکیه آشنا شدم ن ...

وای عشقم منم مثل شمام😭😭😭😭😭😭😭 بعد که به خودم محبت میکنم حس میکنم نیاز داشتم کسی بهم‌محبت کنه نه خودم به خودم😭😭😭😭😭😭😭وقتیم خرید میکنم اگه بد دربیاد به خودم خیلیییی لعنت میفرستم عین یه پلیس وایسادم بالاسرخودم هی تنبیه و دعوا نکته سنجی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
قبلا نهولی مدتی هست یادم افتاده چقدر خود عزیزم رو دوست دارمچند وقت یه بار یه چیزی که دوست دارم ولی خ ...

وای امضات❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹🥲🥲😘😘😘😘 چقدر قشنگ عزیزم منم شما رو الگو قرار میدم بانو

وای عشقم منم مثل شمام😭😭😭😭😭😭😭 بعد که به خودم محبت میکنم حس میکنم نیاز داشتم کسی بهم‌محبت کنه ن ...

من الان یه بادی میست ویکتوریا سکرت و یه مینی عطر یارا و یه کفش پوما که ۵ تومن خریدم رو دستم مونده 

دارم دق میکنم هیچکدومش دوست ندارم نمیدونم به کی هم بفروشم 😔

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
من قبلا اینجوری بودم ولی جدیدا حس ندید بدید بودن گرفتم. اگه پول داشته باشم دوست دارم فقط چیزهایی که ...

میدونی دیگه حتی چیزی به چشمم قشنگ نمیاد 

فکر کنم مریض شدم