2777
2789

میشا به بحث اقتصاد ایران ربط ندید😢

من بحثم روحیه

من جدیدا فقط چیزای لازم میگیرم حتی اگه یکم بمونه پول برام حتی یه دونه مداد که رنگش قشنگ باشه نمیخرم:((( نمیدونم چرا اینطور شدم

فوقش بخوام به خودم حال بدم مثلا  مسیر برگشت به خونه رو از یه سمت دیگه برم هیجان بگیرم

چرا دلم نمیاد خرج کنم حتی یه خودکار قشنگ کوچیک

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من فقط با غذا خوشحال میشم 😐😂

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قبلا لواشک می‌خریدم همیشه با شکلات تلخ دیگه دوست ندارم بخرم 

بیشتر به خاطر مسائل مالی

اما دیگه عادت کردم چیزی نخرم فقط گاهی دلم هوس کرد پفکلی میخرم آخه خیلی دوست دارم پفکلی 

و با اینکه خرید کردن حالمو خوب می‌کنه لباس هم خیلی وقته نخریدم اونم به خاطر مسائل مالی

خدا کنه روزی برسه بی دغدغه بتونیم همه خرید کنیم نه اینکه نگران ته مونده تو کارتمون باشیم😔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛