2777
2789
عنوان

با پسری ک شغلش زنونه ست ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 45 پست

شغل شریفیه مشکلش چیه؟!

بازاری ها درامدش  خوبه ولی ساعات کاریشون زیاده 

اگر خودت بتونی خونه و بچه ها رو تقریبا تنهایی اداره کنی وگرنه کسی که ذاتش خوبه فرقی نداره همکارهاش چطور باشن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر شما تو این کاره؟میشه بگین سختیش چیه؟

نه عزیزم ولی اطرافم بودن 

خیلی باید روغنفکر باشی و تحملت بالا 

جامعه خیلی خراب شده خیلی 

مرد هم خوب باشه انقدر زن شیطان‌صفت هست ...

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

اگر نرین چیزی میشه؟زنا زیاد عشوه میان؟و اینکه میشه بپرسم شما تو چ محصولاتی هستین؟

من همسرم تو کار پوشاک بود قبلا بله بعضی ها زیاد عشوه میومدن و حتی رو صندلی همسرم می‌نشستند و لنگ رو لنگ مینداختن و همسرم سرپا بود منم گاهی راهم میفتاد مغازه میرفتم یه سر بزنم میدیدم که آره چقدر بعضی خانوما ضعشون خرابه  ولی واکنشی نداشتم نه به آن خانوم نه به همسرم

ببخشید شما شوهرتون تو این کاره؟میشه از سختیش بگین؟اگر عنده فروش لوازم تحریر باشه چی؟بازم سخته؟

عزیزم شغل زنونه کجا لوازم التحریر کجا !

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

ببخشید شما شوهرتون تو این کاره؟میشه از سختیش بگین؟اگر عنده فروش لوازم تحریر باشه چی؟بازم سخته؟

کلا بازار تهران از ۸ صبح الی ۵ عصر

شغلی ک‌ پرسیدین کلا کارگریه.دیگ سختی آسونی مشخصه‌.لوازم تحریرم فرقی نداره .کلا مشتری همه مدلی میاد بستگی ب ذات طرف داره

لطفا لایک نکنید .سپاس
من همسرم تو کار پوشاک بود قبلا بله بعضی ها زیاد عشوه میومدن و حتی رو صندلی همسرم می‌نشستند و لنگ رو ...

ببخشید الان دیگه تو کار پوشاک نیستن؟یعنی بخاطر این موضوع شغلشون و عوض کردن؟

شوهرشما تو این کاره؟ببخشید میشه از سختیش بگین؟اگر فروشنده لوازم تحریر باشه چی؟ بازم سخته؟

نه عزیزم من شوهر ندارم 

اره فروشگاه لوازم التحریر که خیلی خوبه 

ولی این دو موردی ک شما گفتی 

هر وقت میرم یه عده خانم هستن که دارن با عشوه حرف میزنن و میگن و میخندن واقعا حس خوبی بهم دست نمیده 

حالا لوازم ارایشی بهتره 

ولی لباس زیر اصلااااا

من یه بار رفته بودم سوتین اسپورت بخرم هر جا گشتم اون خیابونه همش فروشنده مرد داشت تا اینکه بالاخره رفتم 

وقتی انتخاب کردم نمیدونستم اندازم هست یا نه 

حرفی هم نزدم.....یهو فروشنده ک مرد بود نگاه کرد بهم گفت اره این سایزتون هست😑😑واای انقد بدم اووومد دیگه گفتم بمیرمم نمیرم جایی ک مرد باشه

جالب اینه ک درست هم گفت

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خب بازاری میلیارد در میاره کارگر اینی ک‌گفتم .بستگی داره کدومو بپرسی

بله واقعا فکر نمیکردم ک یه بازاری ماهانه درآمدش میلیارد باشه .ولی من دنبال مادیات نیستم .پول میاد و میره. مهم ذات طرفه