2777
2789
عنوان

خواهر من بچه هاشو میزنه اونوقت کلفتی بچه های زن همسایه رو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 94 پست
اینو جلوی خود بچه ها میگه؟💔

اره کجاشو دیدی به بچه ها میگه غضب خدا 

اگه خوب بودین خدا شما رو به من نمیداد 

پسراش مامان منو بیشتر دوست دارن چون بهشون محبت میکنه 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب میره بیرون چیکار میکنه تاحالا تعقیبش نکردید چ سر وسری با زنه داره مشکوکه

هیچی بخدا 

این زنیکه میره خونه فامیلاش و بازار و....  

اینم کلفتی بچه ها رو میکنه تا شب که بیاد

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

اره کجاشو دیدی به بچه ها میگه غضب خدا اگه خوب بودین خدا شما رو به من نمیداد پسراش مامان منو بیشتر دو ...

این پسرها بعدا چه مشکلاتی که براشون پیش نمیاد باید برن دنبال ذرمان و تراپیست ای خدا

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

پدرشون کجاست؟

اعتیاد داره اینجا نیست 

میگم که بچه هاش کسیو ندارن بجز ما

شاید زن همسایه بهش پول میده

وای خواهر همسایمون و پووول؟؟؟؟ 

اون زینکه فقط سو استفاده بلده 

یه بار خواهرم 50 هزار ازش قرض کرد شب نشده اومد دم خونمون 

چندسالشونه طفلکیا ؟دخترن یاپسر؟

گفتم صفحه دوم

پسرن 12

8

من یبار خواهرم بچه شو زد داداشم بلند شد میخواست بزنش دیگه از اون به بعد جلو ما نمیزنه بچه شو

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍