2777
2789
عنوان

جاریم خیلییییی عقده ایه

194 بازدید | 20 پست

بچه ها واقعا جاریم خیلی عقده ای و تومخه 

دیگ خسته شدم اصلا دلم نمی‌خواد ببینمش

تو یه خانواده خیلی فقیر بزرگ شده فقیر چه از لحاظ مالی چه فرهنگی و تربیتی قیافه شم‌ مثل تربیت خانوادگیش صفره اصلا تا برادر شوهرم میره‌ براش خواستگاری با اینکه ازدواج دومش بوده یکبار طلاق گرفته سریع قبول میکنه

من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که هرچی دلم می‌خواسته داشتم و خداروشکر از همه لحاظ تامین بودم  ولی خب حالا وضعیت اقتصادی خیلی خوبی ندارم همسرم خیلی زحمت می‌کشه ولی خب خیلی بدهکاریم و قسط داریم برعکس جاریم وضعیت مالی شون خیلی بهتر از ماست ( در ضمن هرچیزیم من رو جهازم داشتم سریع میره‌ مثلشو میخره دیگ کفریم کرده ) حالا این خانم هروقت منو میبینه‌ شروع می‌کنه به کلاس گذاشتن مثلاً چند روز پیش جلوی من و شوهرم برگشته به شوهرش میگه...

هستید بقیه شو بزارم؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با صدای بلند میگه ۲۰ میلیون پول بزن به کارتم می‌خوام یه لباس دیدم بخرم یا بر میگرده میگه واای دنده کبابای دیشب خیلی خوشمزه بود همه اینارو با صدای بلند یجوری میگه همه بشنون

الان که فصل سرماست دو سه تا پالتو و لباس گرم روی هم دیگ میپوشه هی دونه دونه در میاره یعنی بگه من خیلی لباس دارم‌ دیزاین کابینتاشو دقیقا عین من درست کرده حالا چهار پنج ساله تو این خونست تا من اومدم تو خونه خودم رفته خونشون عین من کرده سرویس چینی پذیرایی شو کپی من برداشته 

ماشین جدید خریدن مدام از ماشینشون حرف میزنه‌ خیلی سرعتش خوبه صندلی‌اش فلانه بهمانه

یا بر میگرده میگه من فقط شبا میگو میخورم چیز دیگ ای نمیتونم بخورم حالم بد میشه ویار دارم حالا خونه باباش‌ نون پینرم نداشته واسه من کلاس میزاره یکم حالم بد میشه این حرفارو میزنه چون الان واقعا شرایط سختی دارم 

خیلی عقده ای و حسود هستی کاملا جدی میگم‌.از همین اول معلومه نمی‌خواد بقیشو بگی.به تو چه که تو چه وض ...

به این ربط ندارع ولی منظورش اینه الان که اینجوری توقع داره مثلا میگه ۲۰ میلیون بزن به کارتم ما فلانیم و... قبلا اینجوری نبود زندگیش الان کلاس میزاره

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۵۸ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

ولش کن اینجور آدم ها هر چقدر بهشون کم محلی کنی و توجه نکنی بهتره.

آخه کفریم کرده بخدا هرچی میخره‌ یا میخوره هی میاد میگه آخه به من چ ربطی داره یا هرچی روی جهازمه نیزه عینشو میخره خیلیییی تو مخه

[QUOTE=367006712]خیلی عقده ای و حسود هستی کاملا جدی میگم‌.از همین اول معلومه نمی‌خواد بقیشو بگی.به تو چه که  تو ...

اولا درست حرف بزن  دوما‌ منظورم اینه که فقر مالی دست خود آدم نیست ولی فقر فرهنگی دست خود آدمه