2777
2789
عنوان

با پرستار بیمارستان درگیری لفظی داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
دکتر همه چی بهش گفت همون کافیشه

تا برخورد جدی نشه ک ادب نمیشن 

منم چند روز پیش بیمارستان بودم سرم زدم 

پرستار رو صدا زدم بیاد برام بیرون بیاره تموم شده بود 

انگار زورش میومد انجام بده😑

محکم سوزن رو گرفت کشید 

یهو کلی خون پرید بیرون 

لباس خودشم خونی شد😑برگشت با حالت صورت کجی بهم نگاه کرد😳میخواستم بگم خوبه تو کارت اینه بخاطرش حقوق میگیری تازه طلبکارم هستی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا برخورد جدی نشه ک ادب نمیشن منم چند روز پیش بیمارستان بودم سرم زدم پرستار رو صدا زدم بیاد برام بیر ...

قربون دهنت یکی اینجا گفت خیلی کار میکنن فشار میاد بهشون این درسته ولی خب دلیل نمیشه همه رو بخوای قورت بدی ک

قربون دهنت یکی اینجا گفت خیلی کار میکنن فشار میاد بهشون این درسته ولی خب دلیل نمیشه همه رو بخوای قور ...

دقیقا👌🏻کسی ک به عنوان کادر درمان داره کار میکنه 

اتفاقا باید با صبر و حوصله باشه 

چون با بیمارا سر و کار داره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دقیقا👌🏻کسی ک به عنوان کادر درمان داره کار میکنه اتفاقا باید با صبر و حوصله باشه چون با بیمارا سر و ...

افرین هرکی هر رشته ایو میخونه میدونه چی به چیه مثلا من بخوام وکیل یا قاضی بشم اقا میدونم من یکسره تو دعوا و بحثم 

افرین هرکی هر رشته ایو میخونه میدونه چی به چیه مثلا من بخوام وکیل یا قاضی بشم اقا میدونم من یکسره تو ...

دقیقاااا آفرین

واقعابه قول اسی بعضی هاهستن خیلی ماهن ازحق نگذریم ولی بعضییالیاقتشونوندارن اسمشونوگذاشتن پرستار

یه باردخترم بستری بوتوای سی یو

اصلاانقدرفتارای پرستاراش بدبگوکه نگم بهم گفتن بایدشیاف برداری واس دخترت گفتم نمیتونم به مامانم بگم بیادهزارتاحرف بارم کردن توکه نمیتونستی بچه داری کنی چراشوهر کردی حال دخترم انقدداغون بودکه من نمیتونستم تحمل کنم ولی اونادریغ ازکمک نیش وکنایه هم میزدن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

هیچوقت حلالشون نمیکنم اصلااونجا که بایدهمه ی هواسشون به بچه هامیبودقیافه میگرفتن واس خودشون

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم