2777
2789
عنوان

شده سرما بخورین خوب نشین😂

407 بازدید | 28 پست

من از پنج شنبه مریضم

۴ تا آزیترومایسین خوردم حتی یک ذره گلودردم بهتر نشده

همشم دارم سرفه میکنم

کلی به و عناب و نشاسته و... خوردم انگار نه انگار

دو سه مدل شربت سرفه خوردم فایده نداره

یه ذره هوای بیرون بهم بخوره سرفه هام شدید شروع میشه و نفس کم میارم.تو سینم درد میکنه.دلم درد میکنه.

نگران دارم میشم کم کم

چم شده واقعا؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

وای من حدود ۵ سال قبل تو هفته ۲۱ بارداری سرما خوردم ۲ هفته درگیر بودم میخابیدم پا میشدم تب میکردم باز روز دیگه گلو درد 

روز دیگه بدن درد 

روز دیگه صدام در نمیومد و بینی هام کیپ

روز دیگه سرفه و خلط 

یه روز ابریزش بینی یه روز خلط 

یعنی مردم تا خوب شدم 

ان شالله زود خوب شی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من شدم مخصوصا این ویروس جدیده همرو بیچاره کرده. استراحت کن. استامینوفن بخور البته با تجویز. شیاف بذار. داروهاتو مرتب بخور. اگه بهتر نشدی یه امپول بزن. چایی نبات و دمنوش و مایعات مثل اب پرتقال زیاد بخور. برای گلو دردت اب نمک قرقره کن. تو این مدت مریضی سعی کن خودتو سرگرم کنی و فیلم ببینی یا موزیک گوش بدی تا بهت سخت نگذره. بیرون زیاد نرو. زیاد بخواب. برا دل دردت هم کیسه اب گرم رو بذار رو دلت و پتو رو دور خودت بپیچ. اگر دل دردت زیاد شد دمیترون بخور البته با تجویز. امیدوارم زودتر خوب شی عزیزم 

وای من حدود ۵ سال قبل تو هفته ۲۱ بارداری سرما خوردم ۲ هفته درگیر بودم میخابیدم پا میشدم تب میکردم با ...

ممنون❤️

وای اصلا خیلی وضعیتم وحشتناک شده این دفعه

کاش انقد سرفه نمیکردم حداقل

اره من شدم مخصوصا این ویروس جدیده همرو بیچاره کرده. استراحت کن. استامینوفن بخور البته با تجویز. شیاف ...

ممنون❤️

کلا موندم خونه همش

مشکلمم سرفه هاشه

خیلی دیگه سرفه میکنم😭خسته شدم از این وضع😭

قرص مونته لوکاست رو امتحان کردی

نه

اصن قرص ندارم

فقط چن تا شربت سرفه برون کلد و برم هگزین و دکسترومتورفان

با آزیترومایسین

ممنون❤️کلا موندم خونه همشمشکلمم سرفه هاشهخیلی دیگه سرفه میکنم😭خسته شدم از این وضع😭

عزیزم. اتفاقا مادر بزرگ منم همینجوری با همین علائم سرما خورده بود موقع شب یلدا تقریبا. اولش فکر می کرد چیز خاصی نیست فقط هم سرفه شدید و سینه درد داشت. هزار تا هم دکتر رفت. اخر رفت کلینیک دی تو ولنجک اون جا بهش یه امپول زدن داروهاشم مرتب خورد همش کلا خواب بود بعد یه مدت خوب شد . کلا باید تحمل کرد دیگه 🤣 حالا به مادربزرگ من استامینوفن و ازیترومایسین داده بود برای دارو ولی تو هم حتما دکتر برو و خودسر دارو مصرف کن گلم 🌷

چی کار کردین خوب شد؟

هیچی دفعه اول رفتم دکتر فقط قرص داد و شربت اونا رو هم کامل نخوردم بعد یه مدت خوب شدم😂😂

بار دوم شدید تر بود رفتم آمپول زدم با دارو ولی خوب خیلی خیلی طول کشید باید دوره اش بگذره

من و دخترم دوتایی از پنجشنبه مریضیم. ویتامین سی بخور سیر رو یکم له کن بذار دهنت با آب بده پایین . من سه روز اول آنتی بیوتیک خوردم برای جراحی لثه ام حس میکنم برا اون دیرتر خوب شدم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است