2777
2789

با یه پسره آشنا شدم تو اینستا ۲ ماه هم دیگه رو فالو داشتیم بعد ۲ ماه رفتیم همو دیدیم قضیه اوکی بود ولی تو چت اینا اصرار به ادامه دادن از طرف اون بود ولی وقتی همو دیدیم یکم سرد شد حالا من فکر میکنم شاید از لحاظ ظاهری زیاد خوشش نیومده خلاصه یکبار دیگه همو دیدیم بازم رفتارش اوکی بود ولی فیکس کردن دیدن و اینا از سمت من بود یجور اویزونش شده بودم انگار که با همین حرکات بلیط خودمو سوختم دیدم نمی صرفه چون من دختری بودم که واقعا برام مهم بود طرف بهم توجه کنه خلاصه یه روز گفت بیا ببینمت شب ساعت ۸ قرار داشتیم دیدم گفت کار برام پیش اومده نمیتونم بیام بعدش منم گفتم باشه از اون روز ۱۰ روز میگذره نه من پیام دادم نه اون فقط هم دیگه رو فالو داریم تو اینستا ...اگه خوشش نیومده چرا انفالو نمیکنه؟ استوری هم زیاد میزاره اینکه بگم یادش رفته انفالو کنه غیرممکنه ولی چرا این کارو نمیکنه؟(راستی رابطه هم داشتیم متاسفانه)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از نظر اون تموم شده ست

رابطه به این سرعت ؟

خوب به هدفش رسیدو رفت سراغ بعدی

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
رابطه ؟ خواهره من میزاشتی چند ماه بگذره بعد بهش میدادی هرکی جای اون بود می‌رفت پشت سرشم نگاه نمیکرد

یعنی سگ برینه به این حشر ادم خو چکار کنم شل شدم😂بعدشم میدونست قبلا طلاق گرفتم و دختر نیستم گفت بیا رابطه 

سگ بر.ینه تو این حشر ادم البته میدونست قبلا ازدواج کردم و طلاق گرفتم و دختر نیستم

دختر نباشی باید به هر بی سرپایی رو بدی عزیزم ؟

اتفاقا باید سفت تر خودتو بگیری سواستفاده نکنه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،