2777
2789

دخترم پیش دبستانیه گذاشتم خصوصی خب اینکه خداتومن پول میگیرن ب کنار هرسری هم واسه هرچیزی باید پول بدیم ب کنار..گفتن میگه سرم درد میکنه بیا..من ی بچه هشت ماهه دارم خواب بود ..شوهرمم سرکار بود ..بچرو بغل کردم رفتم..دخترم هنوز پنج سالو نیمشه خب هنوز خیلی بچش..دیدم نشسته رو ی صندلی تو دفتر سرشم پایین جوری سرش پایین بود ک داشت میخورد تو زانوهاش لقمشم نصفه نیمه تو دستشه اشکش هی میریخت رو لقمه..ی معلم خودخواه هم  رو ی صندلی نشسنه بود نمیدونم معاونشون بود ولی همون خودش زنگ زده بود دیدم گفت از اون تایمی ک زنگ زدیم همونجور نشسته یعنی واقعا یزید ک یزیدم باشه حداقل میاد کنار ای بچه میشینه ی دسمال بهش ندادن اومدم پیشش گفتم مامان چیه هی قربون صدقش میرفتم خو اخه اینا خیلی بچن هنوز باید یکم بیشتر هواشونو داشتع باشن..دیگه بردمش تو حیاط اب زدم صورتش یکم باهاش حرف زدم صدا دوستاشو تو کلاس شنید گفت مامان سرم درد نمیکنه بخدا..گفتم مطمعنی گفت اره فقط با اجی بیا تو کلاس بچع ها نی نی مونو ببینن..منم ب معلمشون اشاره دادم گفت. بیاین تو رفتم دیگه دوستاش ذوق نی نی کردن اینم رفت نشست ب معلمشون گفتم ی نیم ساعت میمونم اگه دیگه حالش خوب بود میرم..خیلی طولانی شد تا بگم اون نیم ساعت چی شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا کلاس پیش دبستانین..من نشستم تو حیاط صداشون کامل میومد..بعد معلم اون کلاس بشدددت سربچه ها داد میزد میگفت مگه نمیگم بشینین سرجاهاتون اخه چرا اینقد نفهمین..بعد اسم یکیشو صدا زد چنان دادی زد سرش منم واقعا حالم بد شد

خب

پریاهستم🌸دختری از شمال با ریشه‌های ترک. زیبایی‌ام از ترکیب دلربایی شمالی و جذابیت ترک‌ها نشأت می‌گیرد. لبخندم گرمای دل‌انگیز فرهنگ‌های مختلف را به همراه می‌آورد. هر روز با افتخار از هویت دوگانه‌ام الهام می‌گیرم و به آن می‌بالم.                 

اولیا ی جور معلمارو نشون میدن انگار یزید زمانن خدایی چرا؟

بعضیاشون هستن، باید از نزدیک ببینیدشون

معلم پارسال دختر منم اینجوری بود 

بقیه سالا عالی بودن خداروشکر، الکی که نمیگیم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یعنی فقط عربده میزد سر بچه های کوچیک اخه اینا سنی ندارن ک..بعد تولد یکیشون بود صداش زدن گفتن زود بیا میخواییم عکستو بگیریم بزاریم تو گروه ..تولد هرکدوم باشه عکس میگیرن..همون معاون اومد ب دختره گفت مقنعتو درس کن دختر ایینقد ریزه پیزه بود هر کاری میکرد مقنعش صاف نمیموند معاونه گفت ووووووو چتههههههه درسش کن دیگه من گفتم اخه خیلی بچس بزار برات درسش کنم منم خودم بچه بغلم بود دختره بیچاره چنان مظلوم نگا مبکرد

بعضیاشون هستن، باید از نزدیک ببینیدشونمعلم پارسال دختر منم اینجوری بود بقیه سالا عالی بودن خداروشکر، ...

چی بگم برام سواله

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

اولیا ی جور معلمارو نشون میدن انگار یزید زمانن خدایی چرا؟

من خودم روانشناس خودم

تدریس کردم

با بچه ها سر و کار داشتم

یک معلم خیلییی تاثیر داره رو اعتماد بنفس و شخصیت بچه..

این چه تفکریه اخه

تا اینجا هم حق با اسی هستش!

ادم هزینه میکنه پاره ی تنشو میزاره تو یک محیط اجتماعی که یاد بگیره و بزرگ بشه چیزایی یاد بگیره و تجربه هایی کسب کنه که تو محیط خانواده نمیشه معلومه توقع داره

الان خودمون چقدر داریم تاوان برخورد های بد آ.پ میدیم؟؟

نگو اینجوری لطفا!واقعا خیلی مهد و پیش‌دبستانی ها افراد متخصص و کار بلدو استخدام نمیکنند

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️