2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یه پیام برات بفرستم میتونی راهنماییم کنی؟یه ابلاغه

باشه از این کلاه برداری ها که نیست

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

کار حقوقی میکنم . خب الان ابلاغ اومده مشکلت یا سوالت چیه ؟

ابلای اومده علت ابلاغ:ادای توضیح

علت حضور:عدم ارائه پلاک ثبتی

متن ابلاغیه:دعوی فلان به طرفیت فلان مبتی بر تسلیم مبیع غیر منقول

باتوجه به علت حضور مندرج در ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام فرمایید

ابلای اومده علت ابلاغ:ادای توضیحعلت حضور:عدم ارائه پلاک ثبتیمتن ابلاغیه:دعوی فلان به طرفیت فلان مبتی ...

ملک فروختید و تحویل ندادید؟ باید مراجعه کنید و در مورد ملکتون توضیح بدید یا مدرک ارائه بدید . خیلی نامفهوم حرف زدید نمیشه راهنمایی کرد 

ملک فروختید و تحویل ندادید؟ باید مراجعه کنید و در مورد ملکتون توضیح بدید یا مدرک ارائه بدید . خیلی ن ...

ملک خریدم تحویلم نمیدن اظهار نامه دادم الان این ابلاغ برام اومده

نمیتونم عکس بفرستم اخه

این الاغ برام اومده باید برم دادگاه یا دفتر قضایی؟

اگر نقص مدرک دارید باید اصول مدارک رو ببرید دفتر خدمات قضایی اسکن کنن برای دادگاه ارسال کنن ابلاغی که براتون اومده رو حتما ببرید چون شماره پرونده و شماره بایگانی بالاش خیلی مهمه برای ارسال مدارک