2777
2789
عنوان

چسی ترین کاری که از تازه عروس و داماد ها دیدین چی بوده 😑😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 63 پست
سیس ملکه میگیرن انگار زن شاه شدن

عزیزم خب اژدها شکار کردن دیگه 🤣🤣🥲

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ای جانم .نمیدونم چرا خب ضایس که دارن باهم چت میکنن .میخواین حرف بزنید خب میرفتین تو اتاق😂

😂😂😂😂😂اره خب ضایع بود 

نبابا دوران نامزدی بود و جا نبود ک ما باهم باشیم 😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باهم انگلیسی حرف میزدن بعد غش غش میخندیدن😅 ماهم فقط نگاه میکردیم

😑😑😑نهههههه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

با همشون تا قیامت موافق‌امیکی از فامیل های ما تو جشن عروسی دختر عموم که یه روز قبلش جمع شده بودیم خ ...

بگو مجبور بودین اومدین😐🤌🏻

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
خیلیی معین لوسه خدا حفظش کنه البته😂ولی تو جمع من خودمو بهش میچسبونمتو تنهاییمون اون هزار برابر لوسه

عزیزم خوشبخت بشین 

استوری از خوردنی جالب نیس به نظر منمخودم گاهی تولدا و اینا میخوام استوری کنم بعد میگم خب که چی

حالا دورهمی و تولد و تبریک اشکال نداره 

ولی طرف میره بستنی میخوره یا غذا میخوره عکس میزو میگیره میزاره معنی نداره 😑

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

😂😂عب نداره ولی این وابستگی رو نباید تو جمع نشون داد 

امااا خدا شاهده ما عمق فاجعمون همین بود خیلیی بچهای خوبی بودیم 😂😂😂

بازم خوب بودههههه😍😂😂😂

استوری از خوردنی جالب نیس به نظر منمخودم گاهی تولدا و اینا میخوام استوری کنم بعد میگم خب که چی

منمممم

😂😂😂😂😂اره خب ضایع بود نبابا دوران نامزدی بود و جا نبود ک ما باهم باشیم 😂😂

خب اون اشکالی نداره .ولی اخه عروس و دوماد دیگه از این حرفا ندارن😂🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊