خیلی ببخشید پس چیه از نظر شما؟یکی دوست نداشته باشه نمیخونه کلا یکی هم که میخواد بخونه افراد دیگه با ...
نه عزیزم من نمیخام سردشون کنم .ولی شمافک کن جوون مردم کل زندگیش بشه کنکور خدایی نکرده اگ موفق نشه هزار تا فکر میاد سراغش .کنکور براش مهم باشه براش تلاش بکنه ولی نه اونقدری که اگر نشد فک کنه آخر دنیاست . آینده اینه که پولساز باشی حالا چ با درس چ با شایستگی و مهارتی که داری
بدبخت رشته ای که این تاپش باشه😂😂😂درکل منظورم اینه انقدر خودتون و اذیت نکنیدبعد قبولیم خبر خاصی نی ...
شما بخند ولی مزایاش خیلی زیاده و فعلا هم همه دنبال معلمی ان .. خبر خاص هم اتفاقا میشه همه بیشتر بهت احترام میذارن چون بالاخره تو موفق شدی و این کم چیزی نیست
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب چه بهتر عزیزم پس اگه انسانی هستین میدونین که فقط تراز بالای ۹۵۰۰ قبول میشن و قبولیش به شدت سخته مگه اینکه تجربی باشین که راحت قبول شده باشین .. خبر خاص از نظر شما نمیدونم چیه ولی من با معلم شدن به خیلی از اهدافم میتونم برسم ممکنه یکی براش خبر خاصی نباشه ولی برا من که هست
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
ببخشید شاید یکی بخواد معماری بخونه بخواد دارو بخونه اینا هم حرفه است هااا :/
معلمی هم حرفه هس هنر هس عشق هس
مردم نمیدونم چی فکر میکنن واقعا
تو درس ریختن
اونا نمیدونن
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
واقعا انشاءالله که امسال بشه چون پدرم رو از دست دادم و وضعیت مالیمون از خیلی خوب شده متوسط رو به پایین همین حقوق که از نظر شما هیچیه برای من میتونه خیلی کمک کننده باشه من خودم پارسال رتبم ۱۵۰۰ شد و حقوق و روان رو راحت میوردم ولی فرهنگیان رد شدم! و وقتی رشته ای آخرش کار نباشه هم به درد نمیخوره
ضرفا درس خوندن منظورم هست! پزشکی دارو دندون معماری هنه اینا اره ولی باید درکنار اینا ی زاپاس داشته ب ...
زاپاس دیگه چی مثلا؟؟
کب درد بخوره
ب جز آرایشگری و خیاطی
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/