2777
2789
عنوان

چرا اینجوری هستین اخه 🥲 متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 22 پست

وای متنفرم ازشونننن، اینجا چیکار دارن آخه😤😤😤

یه جا رو نذاشتن راحت باشیم

پارک بانوانم میری یه سری مردا خودشونو از بالکن آویزون میکنن که داخل پارکو دید بزنن، باگ خلقتن...

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

معلوپ شد موضوع بارداری از دوست پسر بوده

من ۱۱ ماهه عقدم ولی تا عمر دارم شما رو بابت قضاوت نابجاتون نمیبخشم، به خدا واگذارتون میکنم

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی ها واقعا بی دلیل عقده دارن مشخص نیست چشونه

جالبه همینجا هم که دارم اعتراص میکنم و میگم تاپیک بارداریم ترکید میگه حتما از دوس پسرت باردار بودی

آخه همه که مث شما حروم زاده نیستن، چرا نمیمیرن

جالبه همینجا هم که دارم اعتراص میکنم و میگم تاپیک بارداریم ترکید میگه حتما از دوس پسرت باردار بودیآخ ...

اینا دقیقا همونایی هستن که تو جامعه داریم با امثال اینا سر کله میزنیم کسایی که تا خوشی کسی رو میبینن فورا همه کاری میکنن تا زندگی طرفو نابود کنن کسایی که تو زندگی کسی آدم حسابشون نمیکنه میان اینجا تا عقده هاشونو خالی کنن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اینا دقیقا همونایی هستن که تو جامعه داریم با امثال اینا سر کله میزنیم کسایی که تا خوشی کسی رو میبینن ...

دقیقا، من که به خدا واگذارش کردم و نمیبخشمش مذهبی نمای ...

به قول خودشون حق‌الناس و پل و صراط و...

دقیقا، من که به خدا واگذارش کردم و نمیبخشمش مذهبی نمای ...به قول خودشون حق‌الناس و پل و صراط و...

ایجور آدما همه جا اشتباه میبینن و فکر میکنن قضاوت جزو حقوق مادرزادشونه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ایجور آدما همه جا اشتباه میبینن و فکر میکنن قضاوت جزو حقوق مادرزادشونه

بیخیال ارزش ندارن اوقاتمونو بابتشون تلخ کنیم، گور باباشون👍🏼