جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره دیگه، اینجا به این حرفا می خندن بعد میان میگن عکس سینهمو بزارم، عکس اینجامو بزارم ببینین خوبه یا نه😂🤦🏾♂️، سوالاتتون رو توی گروه زنانه بپرسین بهتر جواب بدن شاید.
جالبه همینجا هم که دارم اعتراص میکنم و میگم تاپیک بارداریم ترکید میگه حتما از دوس پسرت باردار بودیآخ ...
اینا دقیقا همونایی هستن که تو جامعه داریم با امثال اینا سر کله میزنیم کسایی که تا خوشی کسی رو میبینن فورا همه کاری میکنن تا زندگی طرفو نابود کنن کسایی که تو زندگی کسی آدم حسابشون نمیکنه میان اینجا تا عقده هاشونو خالی کنن
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
دقیقا، من که به خدا واگذارش کردم و نمیبخشمش مذهبی نمای ...به قول خودشون حقالناس و پل و صراط و...
ایجور آدما همه جا اشتباه میبینن و فکر میکنن قضاوت جزو حقوق مادرزادشونه
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت