2777
2789

خیلی طولانی میشد 

برا همین تو تاپیک اومدم بگم ،خونه عمه همسرم یه تازه عروس دارن که ۱۵ میلیون کادو واسه روز مرد داد شوهرش🥲شاغله بعد دختر عمه همسرم خانه داره اونم حدود ۱۰ تومن داده انگشتر واسه شوهرش نقره س ولی خونه داره

جاریمم ماشالاه برا مادر شوهرم و برادر شوهرم همش در حال کادو خریدنه با اینکه تازه عید میرن خواستگاری

ولی من تو دوران عقدم و من شهرستانم و همسرم تهران

خودش شکر وضعش خوبه من دانشجو هستم و شاغل نیستم همسرم هم نمیزاره کار کنم ،واقعا حسرت میخورم من الان تو کارتم ۸۰۰ تومنه تنها کاری که از دستم میاد تبریک بگم

ولی اونا چجوری برا شوهر هاشون خرج میکنن و دل میبرن

اینم بگم من از همسرم از نظر چهره سر ترم و قدم بلند تره

ولی اونا شوهراشون خیلی از خودشون بهترن

از الان این حرفا رو بزنی دیگ اینده نامعلومه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکس اندازه جیبش میده دیگه...شما اندازه جیبت هرچقد داری بخر بده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

الان سر تر بودن چهره تو چه ربطی به کادو داره

اصلا چرا تو نی نی سایت همه از تمام اقوام چهرتا سر هستن

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
چرا

مقایسه خوب نیس ریشه حسادت تو دل میکاره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

گلم مقایسه نکن ، جاری منم دائم کادو بغله ، بهترین تیپ و ... در حالیکه ما الان از نظر مادی خیلی داعونیم(البته تو این برهه زمانی، میگذره) اون میاد از خریدای چندین میلیونی و طلاهاش میگه ، من حتی نمیپرسم اما اون اصرارررر داره بگه دیگه چیا خریده ... میدونم دل آدم میگیره اما من دلم خوشه به همسرم که عشقمه ، تو هم از الان مقایسه نکن ، هر کسی داشته‌های خودشو داره