2777
2789
عنوان

تا به حال در زندگیتون آدم سمی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 33 پست
بهترین تصمیم رو گرفتی 👏

اون ک صد درصد ولی ای کاش میشد از همه جا برا همیشه حذفش کرد انقد ک ظالمه

الانم البت رابطه گل و بلبلی با شوهرم ندارم در حین جدایی هستم ولی همین ک از دست خواهرش در امانم بازم جای شکر داره 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

دختر خاله ام خاله کوچیکم 

یکی که دوسش داشتم 

گاهی خانوادم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خاله های بی شعورم متاسفانه نمیشه قطع رابطه کنیم هر چی تحویل نمی‌گیریم پروتر میشن

بخش فامیل خیلی سخته

منم عمم خیلی انرژی منفیه ولی متاسفانه به خاطر پدرم نمیشه قطع ارتباط کرد  طوریه که مثلا مستقیم چهره من رو مسخره میکنه با شوخی

اگه میپرسیدی ادم سالم بوده بهتر بود

وایییی حقققققق پرومکسسسسسسسسسسسس

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

منم مثل شما ی دوستی داشتم همش پز میداد واقعنم مشخص بود پز میداد ما وضع مالیمون خوب نیس اون بهتر بود همش پز چیز میزاشو میداد منم قط ارتباط کردم البته محترمانه چون خودم اذیت میشدم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

تو بلدی سرد جواب بدی من نه هرکی بیاد سراغم باهاش خوبم بعدم وابسته میشم شورشو درمیارم خودش میزاره میر ...

من اوایل اصلا روم نمیشد ولی آدم ها عوضم کردن خودشون باعث شدن که اینطوری بشه

برای منم این دوستی ۷ ساله بود که تموم کردممیتونین اینجا بگین دلیلش چی بود ؟

اونی که بعد 27 سال تموم کردم با یه پسره خیلی بدبخت و پر از مشکل ازدواج کرد 4 سال خونه مامانش بودن حتی بچه دارم شدن هی حسادت می‌کرد هی از شوهرش بد میگفت هی میگفت کتر نمیکنه تنبله بداخلاقه بعد زرت و زرت از من پول میخواست مبلغ سنگین همش آه و ناله بود انرژی منفی و توهین‌های شوهرش که دوستت داره ولی به تو کمک نمیکنه دکمشو زدم . اون یکی هم سره عروسیش با پررویی گفت من کساییو عروسیم دعوت میکنم که میدونم پول خوب میارن و برای آیندم باعث میشن آبروم حفظ بشه منم جزو دعوتیا بودم با  3 4 نفر دیگه تصمیم گرفتیم بذاریمش کنار چون فقط برای پول و اسم در کنی میخواست مارو نامزدیش کم کادو دادیم به روی همه آورد 

منم مثل شما ی دوستی داشتم همش پز میداد واقعنم مشخص بود پز میداد ما وضع مالیمون خوب نیس اون بهتر بود ...

درک میکنم خیلی آزاردهندست این رفتار 

پزدادن یه حدی داره  من این دوستم هر روز اینطوری بود 

دخترا 

اگه شما باشید 

احساس کنید که دوستی و رفاقتِتون با دوست صمیمی تون عین قبل نیست و احساس می‌کنید دیگه اون طعم و مزه ی قبل رو نداره ... و اگر خیلی دوسش داشته باشید 

باهاش ادامه میدید؟ یا کنار می‌زنید؟

اونی که بعد 27 سال تموم کردم با یه پسره خیلی بدبخت و پر از مشکل ازدواج کرد 4 سال خونه مامانش بودن حت ...

مورد دومی خیلی سمی و بد بود منم یه دوستی دارم یه بار بهم گفت چرا دوست پولدار نصیبم نشد از اونموقع ناراحت شدم ازش در حالی که وضع من متوسطه و براش هر کادیتونستم کردم کیک خریدم کادو دادم هیچوقت نزاشتم دنگمو اون حساب کنه 

کم کم میخوام دکمه ی این دوستم رو هم بزنم 

خودش هم که تعریف از خود نباشه ولی من خوشتیپ در مقاسه با اون ولی اون همیشه میگه من کفشم و کفشم باید در حد ۳ ،۴ میلیون باشه منم میگم به پولش نیست به تیپ زدن و استایل کردنه