2777
2789
عنوان

چکارکنم بچم پسر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 122 پست

روز ۱۴سیکلت اقدام کن

توی پریود کاچی ک خرما زیاد بخور

همسرت عرق کاسنی هرشب ب استکان بخوره

موز و خرما بخورید

گرمی بخورید

سردیجات لبنیات عدس کلا سردیجات حذف کن

دمنوس بخور

چایی دارچین بخورید

اول تو ارضا شو

۵تا ۱۰روز قبل از اقدام شوهرت ارضا نشه

ک قوی باشن اسپرم ها

برات حیاتی نذر اسم محد یا علی کن

توت فرنگی بخور شب اقدام

گوشت بره بخورید و بوقلمون

آب پرتقال و آب هویج بخورید

برنج حتما با زیره یا زعفرون بخورید

شیر و ماست نخور

موز خیلیا جواب گرفتن روزی ۲تا بخور

خرما روزی ۳تا۵ تا بخورید

استرس نداشته باش

بگو حتما بچه ات پسره قانون جذب خیلی خوبه

ی دکتر طب سنتی ب من گفت گوجه و رب گوجه هم نباید خورد

تا جایی ک یادم بود بهت گفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندتاازفامیلامون دوتادخترداشتن رفتن دکترپسردارشدن

دوست شوهرم با خانومش رفتن دکتر یه دختر داشتن دوقلو پسر آوردن، منم یه دختر ناز دارم باردارم لطفا برام صلوات بفرستید این یکی پسر باشه 

باور نمیشه فقط با خوردن روزی چند دو تا دونه فلفل نخوردن لبنیات و …. میخواهین یه انسان کامل به وجود بیارین و تازه جنسیتش هم حتما پسر باشه 

اونوقت اگه اینم پسر نشد چی؟؟؟؟

حالا اگه بچه اول بود این طور ریسک کردن منطقی بود ولی نه دیگه برای سومی ، 

جنسیت براتون مهمه  آی وی اف کنید که صد در صدی هست

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
صد در صد ؟ مطمینی شما انقدر ادم دکتر رفتن رژیم گرفتن و روشهای مختلف امتحان کردن نشده

بله صدرصد

خودم رفتم با دکتر صحبت کردم

سه ماه قبل دارو و آمپول میدن

یکی از اشناهامونم رفت همونجا و همین تجویز الان پسر داره

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
دختر رحمته اما پسر هم خوبه باشه بخدابچه هام خیلی اسراردارن مامان وخواهرمم کچلم کردن پسربیارم

درسته ولی بسپار به خدا انشالله پسردار میشی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حذف کامل لبنیات؟؟؟ منی که هم خودم هم شوهرم دائم لبنیات میخوردیم و بچمون پسره بهت میگم حذفش اصلا درست ...

بله، نسخه فوق تخصص طب سنتی 

احتمال را بالا میبره خواهر، وگرنه کسی بدون اذن خدا کاری نمیتونه بکنه

نسخم دنباله داره اینجا نصفه اومد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
مگ ت مجرد نیستی عین من ديروز حرف شوهر بود😂😂

😂چرا مجردم ولی فوت وفن همچیو بلدم بجز چیزی که باید بلد باشم 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

دو اسمی جالب نیست کسی هم کامل صدا نمیزنه

دقیقا تو شناسنامه محمد گذاشتن و همون اسمی که دلخواهشون بوده صدا میکنن دیگه محمد صدا نمیکنن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست