2777
2789
عزیزم منم همینو میگم منتهی انگار کسی نمی‌خواد قبول کنه حتما باید جلو بچه پسر اونم بزرگ شورتک بپوشم

منم تعجب کردم والا

ببین من اصلااااا خانواده‌م مذهبی نیستن و حتی منکر هم میشن و…

اما این خب بحث مسائل جنسی هست

یکی گفت خب عادیه مثل دسشویی رفتن و غذا خوردن و…

خب الان رابطه هم یه چیز نرماله و نیاز بدن، پس دیگه شبا در اتاقو نبندیم، باز بگذاریم که بچه بیاد ببینه🗿

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته اتفاقا اون بچه ها براشون همه چی عجیبتره کنجکاوتر هستن تا بچه ای که همه جور لباسی مادرش پوشیده ...

همین دیگ من خالم ازادمیگرده پسر بزرگم داره براشون عادیه عادیه اصن کنجکاو نیستن بعد بیرون میبینی اصن نگا نمیکننن هیز نیستن 

به چشم دیدم‌هر چی مادر بیشتر خودشو محدود کرده کنجکاوی بچه بیشتر شده در نتیجه چشم و گوشش هم بازتر

پس کلا لخت بگردیم که دیگه کلا بچه کنجکاو نشه؟!!!

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

بحث خوش اومدن نیست که عزیزمبحث مسائلی مثل بلوغ زودرس و کنجکاوی بچه هاست😐

اطراف من همه همینطورین و چیز خاصی نیست ک کنجکاو بشه محیط خیلی موثره روی شخصیت و این نوع کنجکاوی ک شما مطرح کردی جانم 

این بحث کاملا شخصی و پیچیده است ک حرف زدنش فعلا از حوصله بنده خارجه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
عزیزم حیف تو این سایت نمیشه توضیح داد من خودم این صحنه هارو دیدم و اصلا تاثیر خوبی تو روحیم نداشت

شما مثل اینکه خودت مشکل داری وگرنه دختری که با شورتک دیدن پای مادرش روحیه ش خراب بشه دیگه مشکل از مادر نیست از خوده اون بچه س

منم تعجب کردم والاببین من اصلااااا خانواده‌م مذهبی نیستن و حتی منکر هم میشن و…اما این خب بحث مسائل ج ...

آخ قربون اون دهنت بشم من 

منم خوانوادم مذهبی نیستن ولی یکم رعایت بشه بهتره نمیگم با چادر برگرده تو خونه ولی حداقل شورتک نباشه و اینا

بخدا بچه یادش نمیره یواشکی شما خونه نیستن حتی می‌ره اونارو میپوشه 

[QUOTE=367003197]اون خوبه باز یکی میگه تو خونه جلو بچه با سوتینه😭😂[/QUOTدیگه بچه ای که با دیدن ماد ...

عزیزم من نمیگم فکر بد در مورد مادر 

میگم کنکجاو میشه بچه خودشم می‌ره اون لباسارو امتحان می‌کنه سرک می‌کشه دیگه نمیتونم باز تر از این بگم🤦

شما مثل اینکه خودت مشکل داری وگرنه دختری که با شورتک دیدن پای مادرش روحیه ش خراب بشه دیگه مشکل از ما ...

واقعا خودش مشکل داره تازه یادمه دختر خالم خوشحالم میشد مادرش لباس خاب بخره میگف روحیس براش😂