2777
2789
بگید دیییییگه

شوهر خواهرم با دختر هشت ساله ام یک ماه  همین رفتارها می کرد بچه از بس اعصابش خورد شده بود بدنش کهیر شبیه تاوول زده بود ،من اعتراض کردم همه ریختن سرم که تو حسودی حتی مادرم .ظاهراً فقط باید سکوت و دوری کنی  ومحل نزاری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر خواهرم با دختر هشت ساله ام یک ماه همین رفتارها می کرد بچه از بس اعصابش خورد شده بود بدنش کهیر ...

الهی بمیرم واسه دخترت اخه مگه چه گناهی کردیم؟؟؟ الان میشه بگی دقیقا چیکار میکنی چجوری رفتار میکنی ؟؟؟

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
مگه نمیبینه اون با تو رفتار خوبی نداره چرا نباید پشتت دربیاد😐

اون پشت کسی نیست اصن حالا اونو ول کن دارم میگم بااون پلشت چیکار کنم من اصن لوس نیستم کسی بخوام بیارم تو تیمم 

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
من خواهرمم عوضیه بابا

با این کارش بین شما و خواهرت هم اختلاف میندازه مرتیکه دو به هم زن ،دخترهای من با هم خیلی خوبن اختلاف سنیشون هم کم ولی همین رفتارهایی که شوهر خاله شما می کنه اونم با دخترها من و باعث میشد رابطشون با هم بد باشه 

اون پشت کسی نیست اصن حالا اونو ول کن دارم میگم بااون پلشت چیکار کنم من اصن لوس نیستم کسی بخوام بیارم ...

یبار دیگه اینکارو کرد بهش بگو من کلا از آدمایی که فکر میکنن با بزرگ کردن یکی باقیرو پایین میارن حال نمیکنم خیلی حرکت غیر عقلانیه

با این کارش بین شما و خواهرت هم اختلاف میندازه مرتیکه دو به هم زن ،دخترهای من با هم خیلی خوبن اختلاف ...

نه من خودم با خواهرم مشکل دارم اتفاقا کسی نمیتونه میونه منو با کسی خراب کنه خواهرم کلا شخصیت طلبکار داره واسه همین گفتم وگرنه که اون بیاد بره تو ...

ولی خب من ازت پرسیدددممم داری چیکار میکنی چجوری رفتار میکنی جواب داده؟؟؟؟

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
نمیگم احترام بزار میگم حسابش نکنی فشاری میشه خود به خود شاید اونطوری میکنه واکنش نشون بدی

اخه میخام بهش سلام نکنم چون یه مدتم کلا بهش سلام نمیکردم خیلی داغون شد بخاطر همین عنتربازیاش فککن منتظر بود بابام بهش سلام کنه بعد این گوساله سلام کنه منم ریدم بهش جلو همه سلام نمیکردم بهش بعد دیگه هی حرف شد و مامانم گفت ول کن دوباره درست شدم سلام کردم  ولی الان میبینم این گراز حقش همونه منتها مامانم میگه نه اینکارو نکن سلام کن :///// چیکار کنم خدایی؟؟؟

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
نه من خودم با خواهرم مشکل دارم اتفاقا کسی نمیتونه میونه منو با کسی خراب کنه خواهرم کلا شخصیت طلبکار ...

همون اعتراضم باعث شد خواهرم ،مامانم ،هم باهام بد شن ،کلن همه پشت شوهر خواهر  بودن که تو حسودیت شده به اینکه با خواهرت خوبه 🙄در صورتی که من کلا فقط به خاطر دخترم و رفتار بدی باهاش می کردن عصبانی شده بودم  و گفتم تا زمانی که از دخترم معذرت خواهی نکردن منم کاری باهاشون ندارم اونام از خدا خواسته رابطه قطع کردن .گویا شوهرش از اول همینو می خواست که اذیت می کرد .تازه این یه تیکه کوچیک از کارهاش بود .ولی پیشنهادم به شما اینه که کلا محل نده بهش مگه شوهر خاله  کیه که رفتارش اهمیت داشته باشه .من چون دخترم کوچولو بود خیلی اذیت میشد از رفتار و کاراش داغون شده بود عصبانی شدم وگرنه حرف هیچ کس و رفتارش برام مهم نیست از کوزه همان برون تراود که در اوست

همون اعتراضم باعث شد خواهرم ،مامانم ،هم باهام بد شن ،کلن همه پشت شوهر خواهر بودن که تو حسودیت شده ب ...

من احمقم همش فکر میکنم من حتما عیب و ایراد دارم که بهم احترام نمیزارن 🥲 تو خودم انگار کوچیک میشم یعنی اصلا محل نزارم و تلافی هم نکنم؟

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.