2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برای داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 46 پست
خیلی خیلی شرایطشون اینجا نمیشه بگم وابسته شدید به هم داشتن از همه بدتر داداشم حتی یه قطره اشکم نریخت ...

وای خدای من 

عمیقاً متاسفم 

چه فکری برای ادامه زندگیش دارین ؟ می‌تونه یروزی بجایی برای خودش کار کنه ؟ این توانایی رو داره؟

عزیزم گوشی اصلا خوب نیست برا بیماریش تشدید میکنه. سعی کن تفریحات دیگه رو جایگزین کنی. همون دوچرخه خویه میتونی ببری جایی که کرایه میدن سوارش کنی اگه خوشش اومد براش بخری حالا دست دوم از تو دیوار

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدای من عمیقاً متاسفم چه فکری برای ادامه زندگیش دارین ؟ می‌تونه یروزی بجایی برای خودش کار کنه ؟ ...

علنا هیچی 

مگه معجزه بشه که فکر نکنم خدا هوای ما رو داشته باشه

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

خیلی ناراحت شدم استارتر کاش کمکی از دستم بر میومد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

تحت پوشش کمیته امداد هستم بنظرتون ببرم شرایطو بگم با مدرک و‌خودشم ببرم عضو میکنن تحت پوشش بهزیستی؟

اره مطمنا عضو میکنن. خیلیا ک شرایط بد کمتری نسبت ب برادرت دارن تحت پوشش هستن شماهم میتونی برادرتو ببری پوشش بدن .

پدرت بیمه نداشت؟

عزیزم گوشی اصلا خوب نیست برا بیماریش تشدید میکنه. سعی کن تفریحات دیگه رو جایگزین کنی. همون دوچرخه خو ...

میدونی همش تو خونست ما دور هستیم اتفاقا دوچرخه گفتم خوبه ولی این اجتماعی نیست خیلی بیرون نمیره نهایت بفرستن سوپر مارکتی نونی بخره در این حد 

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

اره مطمنا عضو میکنن. خیلیا ک شرایط بد کمتری نسبت ب برادرت دارن تحت پوشش هستن شماهم میتونی برادرتو بب ...

بیمه روستایی فقط 

امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه خواهرداداشت الان کجاس؟

فداتشم 

تو خونه خودشون من برگشتم شهر خودمون

خیلی ناراحت شدم استارتر کاش کمکی از دستم بر میومد

فدات بشم 

فقط با دل مهربونتون دعا کنید خدا خودش به دادش برسه 

صدای مارو که نمیشنوه

میدونی همش تو خونست ما دور هستیم اتفاقا دوچرخه گفتم خوبه ولی این اجتماعی نیست خیلی بیرون نمیره نهایت ...

عزیزدلم از دکتر متخصص بیماریش کمک بگیرید که ببینه چه کاری براش خوبه که تو خونه هم بتونه انجام بده و سرگرم باشه. خیلی ناراحت شدم درکت میکنم آدم یکی از اعضای خانوادش حالش خوب نباشه واقعا داغون میشه. اگه هزینه هم براتون مشکله مسجد محلتون برید با امام جماعت صحبت کنید اونا حالا یا کمک جمع میکنن یا ارجاع میدن جایی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
باید توی این همه سال می بردی

نبردم هی امروز فردا کردم نشد الان که بی پدر شدیم شرایط بدتر شده باید ببرم خدا کنه قبول کنه

نبردم هی امروز فردا کردم نشد الان که بی پدر شدیم شرایط بدتر شده باید ببرم خدا کنه قبول کنه

وظیفه شون قبولش کنن براش حقوق تهیه می کنن باپول حقوقش براش بخر قبول نکردن شکایت کن به اداره مرگزتون

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم