2777
2789

هروقت من رو می بینه از سروصدای پسرش معذرت خواهی میکنه

روم نمیشه بگم والا بچه هات صدا ندارن خودت هی میزنی و آهنگ میخونی یا دارو گردو و بادوم میشکنی

شما بودین می گفتین بهش یا نه؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا اینطوری بگین که نه بچه ها که صدا ندارند 

صدای شکستن گردو بادام دائم میاد که اگر بیرون در محوطه بشکنید ممنون میشیم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

آره 

من خودم چون گفتم شاید نتونم زیاد رعایت کنم و خونه چون خواهر و برادرم بچه ی کوچیک دارن ممکنه پر رفت و آمد باشه برای خودم خونه طبقه اول خریدم که کسی زیرم نباشه اذیت بشه

چون دوس ندارم هی همسایه بیاد دم درم

بنابراین اگه بالایی هام اذیت کنن میرم می‌گم بهشون

خواهر منهم ی همسایه داشت همینجوری بود اوایل فکر میکرد گردو میشکنن ولی بعدا مشخص شد قاچاق فروش بوده😂 ...

قاچاق چی؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خواهر منهم ی همسایه داشت همینجوری بود اوایل فکر میکرد گردو میشکنن ولی بعدا مشخص شد قاچاق فروش بوده😂 ...

یعنی چیکار میکردن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

آره من خودم چون گفتم شاید نتونم زیاد رعایت کنم و خونه چون خواهر و برادرم بچه ی کوچیک دارن ممکنه پر ر ...

من هم مدام به شوهرم میگفتم طبقه اول میخوام،یه شب خونه کسی خوابیدم که طبقه اول بود بقدری کف زمین سرد بود که تا صبح اذیت شدم دیگه گفتم نمیخوام

آره من خودم چون گفتم شاید نتونم زیاد رعایت کنم و خونه چون خواهر و برادرم بچه ی کوچیک دارن ممکنه پر ر ...

منم می‌دونم پایین اذیت میکنن بدم هی بدو بدو می‌کنه کنترلش نمیشه کرد اصلا همش هم بهشون میگم میگن عیبی ندارد صدا نمیاد 

شاید هم تعارف میکنن ولی چاره ای نیست

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

قاچاق چی؟

میومدن قرص استامینوفن رو تو هاونگ میشکستن و ی تریاک نامرغوب ارزون به مردم میفروختن تازه شم تفاله های چایی و اینجور چیزاهم قاتی میکردن

من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن

میومدن قرص استامینوفن رو تو هاونگ میشکستن و ی تریاک نامرغوب ارزون به مردم میفروختن تازه شم تفاله های ...

پس بی انصافم بودن🤦